«Το ροκ οδηγεί στα ναρκωτικά, μετά στις αμβλώσεις κι από εκεί στον σατανισμό»

Συνεργάτης του ακροδεξιού Βραζιλιάνου προέδρου Μπολσονάρου κατηγορεί τη Σοβιετική Ένωση για το LSD στο Γούντστοκ


ΚΟΣΜΟΣ
9:45
03/12/2019
«Το ροκ οδηγεί στα ναρκωτικά, μετά στις αμβλώσεις κι από εκεί στον σατανισμό»
9
loading

Ο ακροδεξιός πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου έχει συνηθίσει την κοινή γνώμη στην πατρίδα του και διεθνώς σε ακραίες δηλώσεις. Το παράδειγμά του, ωστόσο, ακολουθούν και πολλά στελέχη της κυβέρνησής του, όπως ο νέος πρόεδρος του δημοσίου οργανισμού για τη στήριξη των τεχνών Funarte Ντάντσι Μαντουβάνι, ο οποίος δήλωσε πως «η μουσική ροκ οδηγεί στις αμβλώσεις και τον σατανισμό».

Ο Μαντοβάνι, που διορίσθηκε από τον πρόεδρο επικεφαλής του ανώτερου δημοσίου πολιτιστικού ιδρύματος, το οποίο από το 1975 χρηματοδοτεί και προωθεί τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες στη Βραζιλία, διατηρεί κι ένα δικό του κανάλι στο YouTube, μέσω του οποίου διαδίδει παρόμοιες ιδέες.

«Το Γούντστοκ ήταν εκείνο το φεστιβάλ που στη δεκαετία του '60 συγκέντρωσε έναν εσμό από ανθρώπους, τους χίπις, που έκαναν χρήση ναρκωτικών, LSD. Εξίσου υπάρχουν πολλές ενδείξεις πως για τη διάδοση σε μεγάλη κλίμακα του LSD ευθύνεται η CIA. Πώς όμως το έκανε αυτό η CIA; Γιατί υπήρχαν πράκτορες των σοβιετικών μυστικών υπηρεσιών που είχαν διεισδύσει στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες», δηλώνει στο κανάλι του αυτό ο διορισμένος από τον Μπολσονάρου εθνικός συντονιστής της κουλτούρας της Βραζιλίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας O Globo.

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη έκδοση του RollingStone ο Μαντουβάνι υποστηρίζει επίσης πως ορισμένα συγκροτήματα όπως οι Μπιτλς, ή ο Έλβις Πρίσλεϊ συνωμοτούσαν επί δεκαετίες με τους Σοβιετικούς για να διαφθείρουν την ηθική, τον πολιτισμό της Δύσης κι αυτό καθαυτό το καπιταλιστικό σύστημα, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στο ένα από τα δύο επίμαχα βίντεό του, ο εκλεκτός του Μπολσονάρου για το Funarte εξηγεί πως «η σχέση των Μπιτλς με τον (Γερμανό φιλόσοφο της Σχολής της Φρανφκούρτης) Τέοντορ Αντόρνο» - ο οποίος εισήγαγε τον όρο «πολιτιστική βιομηχανία» για να δείξει πώς η λαϊκή κουλτούρα μπορεί να μετατραπεί σε βιομηχανικό και κατευθυνόμενο προϊόν - χρησιμοποιήθηκε για να χειραγωγήσει τις μάζες.

Για τον ίδιον, ο εβραϊκής καταγωγής Αντόρνο -που επίσης ήταν δεινός πιανίστας και συνθέτης - «μισούσε τη Δύση κι ήθελε να καταστρέψει τη Δύση με τις φιλοσοφικές και νεομαρξιστικές θεωρίες του. Για να το καταφέρει τούτο, λοιπόν, συνήψε συμφωνία με τη Σοβιετική Ένωση, που έστειλε πράκτορές τους να διεισδύσουν στις ΗΠΑ και να κάνουν πειράματα με ορισμένους δίσκους (των Μπιτλς), που είχαν δημιουργηθεί αποκλειστικώς για τους νέους».

Επίσης, εξηγεί πως η Σοβιετική Ένωση κατόρθωσε, πρώτα με τον Έλβις, μετά με το Γούντστοκ, να προσεγγίσει τους νέους και να συνομιλήσει εμμέσως μαζί τους, διαφθείροντάς τους υπογείως. Κατόπιν, μέσω των πρακτόρων που διέβρωσαν τη CIA προώθησαν στους νέους τα ναρκωτικά, διά της οδού αυτή προκύπτει ο ελεύθερος έρωτας, που προκαλεί εγκυμοσύνες και νομοτελειακά στις αμβλώσεις, που δεν αφήνουν να αναπτυχθεί η νέα γενιά Αμερικανών. Κι όλα τούτο με την επήρεια του ροκ.

«Το ροκ ενεργοποιεί τα ναρκωτικά, που με τη σειρά τους ενεργοποιούν το σεξ που κι αυτό ενεργοποιεί την βιομηχανία των αμβλώσεων. Η βιομηχανία των αμβλώσεων με τη σειρά τους τροφοδοτεί μία ακόμη πιο σοβαρή πράξη που είναι ο Σατανισμός. Ο ίδιος ο Τζον Λένον έχει δηλώσει πως είχε κάνει μία συμφωνία με τον διάβολο. Στα εξώφυλλα πολλών δίσκων των Μπιτλς υπάρχουν ορισμένες εικόνες που παραπέμπουν σε σατανικές ιεροτελεστίες. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να το παραμελούμε. Είναι δαιμονισμός, σατανισμός, μαγεία!», τόνισε ο Μαντουβάνι στο κανάλι του σύμφωνα με την εφημερίδα και άλλα μέσα ενημέρωσης στη Βραζιλία.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

9
σχόλια
 1. avatar Sepultura

  Μάλλον δεν ακούει μόνο Saba και bossa nova για αυτό.

 2. avatar alex-george

  Φαντάζομαι επίσης η κατσίκα παραδίπλα έχει μολυνθεί από τους Νεφελίμ και πώς ο Γιαχβέ έστειλε τον Αντόρνο για να δηλώσει την ανωτερότητα των Εβραίων με τρόπο που να χαλιναγωγήσει τους κομμουνιστάς και να στείλει στον αγύριστο όλους τους άλλους ανθρώπους με σκοπό την κυριαρχία των Ροθτσάιλντ και κάθε άλλης οικογένειας της νέας τάξης πραγμάτων.

  Ψεκασμένοιιι, μπεεεεε

 3. avatar Αλλος

  Στο ιερό βουνό δεν ακούνε ρόκ,φτιάχνονται με ψαλμωδίες και αρωματικά "φυτά".

 4. avatar Dimitrios_2013

  Εγώ νόμιζα ότι η άμβλωση οδηγεί στον σατανισμό, αυτός στα ναρκωτικά και αυτά στο ροκ.

 5. avatar jim

  η τρελα δεν παει στα βουνα ...........

 6. avatar Blind Guardian

  από τα 17 που γνώρισα την ροκ, απεκόμισα μόνο σεξ,σεξ και λίγο ακόμη σεξ. Έως και σήμερα 40 χρόνους μετά. Τελικώς, όλα είναι θέμα μυαλού και ιδιαιτέρως παιδείας.

 7. avatar Kmemporio

  Σωστος!!

  1. avatar Πετώνιος

   Οπως το λές είναι ,αν συμφωνεί και ο γιατρός σου στο ιδρυμα.

 8. avatar Διαπιστώσεις

  Δε μπορείς παρά να παραδεχτείς...
  Η ακροδεξιά έχει πλάκα. Όταν δεν είναι επικίνδυνη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει