Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε κατάστημα «γρήγορου φαγητού» στην πόλη Κολούμπια του Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν ένας υπάλληλος έβγαλε σηκωτή μία 55χρονη γυναίκα και την πέταξε με βία στο έδαφος και την τραυμάτισε σοβαρά.

Όπως αναφέρει το tennessean.com όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα άρχισε να φωνάζει πως έχει γίνει λάθος με τον λογαριασμό, θεωρώντας πως την έχουν χρεώσει διπλά. «Αντιμετωπίστηκε με θυμό από τον μάνατζερ του καταστήματος», ισχυρίζεται ο δικηγόρος της 55χρονης.

Οι υπάλληλοι του εστιατορίου, ωστόσο, τονίζουν πως η γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, χρησιμοποίησε ρατσιστικές εκφράσεις προς εκείνους, κάτι που αρνείται ο δικηγόρος Rocky Mcelhaney.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε μέσω των social media τη στιγμή του διαπληκτισμού, ακούγεται η φράση: «είστε σε λάθος μέρος για να πείτε αυτή τη λέξη». Στη συνέχεια του βίντεο, τα γεγονότα μεταφέρονται εκτός του καταστήματος και φαίνεται ο υπάλληλος να  σηκώνει στον αέρα και να πετάει με μίσος την πελάτισσα στο έδαφος!

Από την πτώση η 55χρονη χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σφαδάζοντας από τους πόνους. Ο απολογισμός ήταν ένα σπασμένο πόδι, έξι σπασμένα πλευρά και εννέα κατάγματα στο χέρι της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία της περιοχή, ο 29χρονος Deriance Ra’Shaiel Hughes συνελήφθη και κατηγορείται για την επίθεση στη γυναίκα.