Ευρωπαϊκή προειδοποίηση στην Τουρκία μετά την επίθεση στη Συρία

«Αν βλέπει σοβαρά τις φιλοδοξίες της για ένταξη, αυτό το μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσει»


ΚΟΣΜΟΣ
14:21
10/10/2019
Ευρωπαϊκή προειδοποίηση στην Τουρκία μετά την επίθεση στη Συρία
6
loading

Η Τουρκία πρέπει να αναλογιστεί ότι η προσπάθειά της για ένταξη στην ΕΕ απαιτεί την ευθυγράμμισή της με την εξωτερική πολιτική της ΕΕ, ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, απορρίπτοντας για άλλη μια φορά τη στρατιωτική επιχείρηση της Άγκυρας στη βόρεια Συρία.

«Για να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση απαιτείται από όλες τις υποψήφιες χώρες να ευθυγραμμίζονται με την εξωτερική πολιτική της ΕΕ (...) σε αυτό το πλαίσιο, αν η Τουρκία βλέπει σοβαρά τις φιλοδοξίες της (για ένταξη στην ΕΕ), αυτό είναι το μονοπάτι που θα πρέπει να ακολουθήσει», δήλωσε σε ενημέρωση των δημοσιογράφων εκπρόσωπος της Κομισιόν, όπως μεταδίδει το Reuters και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η Τουρκία είναι υποψήφια χώρα για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Ρε χαβαλέδες Ευρωπαίοι !

  Φυσικά και δεν ενδιαφέρονται για ένταξη ! Και με το «υπό ένταξη» , κονομάνε ! Και σας έχουν και εντελώς μεσμένους!

 2. avatar Παίρνουμε μια γεύση

  από την "υποστήριξη" των Ευρωπέων σε περίπτωση μελλοντικής εισβολής της Τουρκίας στην Ελλάδα. Βασικά το ανακοινωθέν ταιριάζει απόλυτα , τόσο αόριστο που είναι

 3. avatar Ναι

  Τώρα τους τρομοκρατεισατε

 4. avatar Καημένα παιδιά…

  Στα παλιά του τα παπούτσια τώρα που βλέπει πόσο αδύναμη είναι η Ευρώπη. Ο Σουλτάνος δεν θέλει να σας κάνει παρέα, να σας φάει θέλει!

 5. avatar Analytis

  Αφου το ξερουν ολοι οτι ΠΟΤέ δεν θα γίνει ενταξη (ευτυχως).

 6. avatar Paparia μεντολες

  Όλοι είστε στο παιχνίδι ,γιατί θέλετε ο μογγολια να εισβάλει στην Συρία του Άσαντ ,να φτιάξει ζώνη ασφαλείας όπου θα μαντρωσει όλα τα λαθρομπουλουκια που έρχονται μέσω Τουρκίας στην Ευρώπη ,έτσι σταματά την ροή ο Ερντογάν , χώνουν οι Ευρωπαίοι χρήμα στον Μογγόλοι και η Συρία του Άσαντ μετατρέπετε σε γιγάντιο hotspot
  Και όλοι είναι ευχαριστημενοι

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει