Επιχειρηματίες κοιμήθηκαν στο δρόμο σαν άστεγοι

Κίνηση συμπαράστασης και ανθρωπιάς στην Αυστραλία


ΚΟΣΜΟΣ
11:48
21/06/2013
Επιχειρηματίες κοιμήθηκαν στο δρόμο σαν άστεγοι
3
loading

Χειμώνας στην Αυστραλία και το κρύο είναι τσουχτερό, ιδιαίτερα τη νύχτα. Αυτό όμως δεν εμπόδισε εκατοντάδες επιχειρηματίες και διευθυντές μεγάλων επιχειρήσεων να κοιμηθούν στους δρόμους, σε ένδειξη συμπαράστασης στους άστεγους της χώρας.

Οι επιχειρηματίες συγκέντρωσαν και ένα σεβαστό ποσό, εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο διέθεσαν στη φιλανθρωπική οργάνωση «St Vincent de Paul», που παρέχει υπηρεσίες σε αστέγους. Εκτιμάται ότι στην Αυστραλία υπάρχουν 100.000 άστεγοι, οι μισοί εκ των οποίων ζουν στους δρόμους.

Στην εκστρατεία, σε όλη την Αυστραλία, έλαβαν μέρος και αρκετοί ομογενείς επιχειρηματίες που συγκέντρωσαν αξιόλογα χρηματικά ποσά. Ανάμεσά τους είναι οι Τζέιμς Κλειδάς, Γεώργιος Κοτζαγερίδης, Γεώργιος Φραζής, Πολ Νικολάου, Τζον Νικολαΐδης, Σόφη Κότση, Γεώργιος Καζαντζής, Άλεξ Αποστολόπουλος, Άντονι Ζαλάκος, Μαρία Ευκαρπείδη, Νικ Νονάς, Γιώργος Ρούσος, Μπιλ Βασιλείου, Τζον Πάπας, Στίφεν Λαζαράκης, Κρις Ανδρέας κ.α.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar τετραγωνακιας

    εξεπλάγη που η αυστραλία έχει 100 .000 άστεγους γιατί ξέρω πρώην μετανάστες από αυστραλία και μου έχουν πει τα καλύτερα λόγια για το κοινωνικό τους κράτους, πίστευα ότι θα έχει και άστεγους αλλά όχι και τέτοιο ποσοστό αλλά τουλάχιστον στεγάζουν τους μίσους, εδώ τόσα παρατημένα δημόσια κτίρια και δεν ανοίγουν ούτε ένα για τους άστεγους τα αφήνουν να σαπίσουν

  2. avatar Alex

    Και στην Ελλάδα το κάνουν αυτό, αλλά για προπόνηση.

  3. avatar connos

    Οι περισσότεροι άστεγοι της Αυστραλίας το κάνουν από επιλογή.... μιλάμε η Αυστραλία έχει τόσο καλό κοινωνικό κράτος που καταντάει γελοίο και κάποιοι τα καταχράζονται αδικαιολόγητα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει