Στη Βρετανία βρέθηκε το τυχερό δελτίο του Euromillions που έκανε πλουσιότερο κατά εκατόν εβδομήντα εκατομμύρια λίρες- σχεδόν 190 εκατ. ευρώ- τον κάτοχό του.

Όπως μεταδίδει το BBC, η εταιρεία Camelot, που διοργανώνει τη λοταρία αυτή, ανακοίνωσε πως το τζάκποτ κερδήθηκε από έναν και μόνο τυχερό χθες Τρίτη.

Δεν είναι γνωστό το όνομά του, και δεν έχει ανακοινωθεί εάν πρόκειται για μεμονωμένο άτομο, οικογένεια ή κάποια οργάνωση, που αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο Euromillions.

Οι τυχεροί αριθμοί ήταν 7, 10, 15, 44  και 49 και Lucky star οι αριθμοί 3 και 12.

Εάν ο νικητής είναι ένα μεμονωμένο άτομο, η νίκη του του εξασφαλίζει μία θέση στη λίστα των χιλίων πλουσιότερων κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου των Sunday Times.

Το τζάκποτ επαναλαμβανόταν χωρίς νικητή για 22 διαδοχικές φορές από τις 19 Ιουλίου. Στις 24 Σεπτεμβρίου έφτασε το πλαφόν των 190 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, όταν συμβεί αυτό γίνονται άλλες πέντε κληρώσεις σε αναζήτηση του απόλυτου νικητή και στη συνέχεια στην 6η κλήρωση, αν είχε γίνει, θα κέρδιζε όποιος είχε πετύχει όχι όλους τους αριθμούς αλλά τους περισσότερους.

Δελτία του Euromillions πωλούνται σε εννέα χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Αυστρία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, την Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Ελβετία.