Η 6χρονη Darcy, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της, καθώς καλωσόρισε την αδερφή της Beatrice στον κόσμο.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι δύο αδελφές πέρασαν μόλις πέντε μέρες μαζί πριν το 6χρονο παιδί πεθάνει από μια σπάνια ασθένεια, από την οποία έπασχε από την γέννησή της.

Μετά το θάνατό της, οι γονείς της πέρασαν στη συνέχεια πέντε ακόμα «πολύ ξεχωριστές μέρες» μαζί σαν τετραμελής οικογένεια με το σώμα της μικρής σε ένα νοσοκομείο.

Η 25χρονη μητέρα δήλωσε, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι η εμπειρία ήταν «παρήγορη» και όταν ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει τελικά το σώμα της Darcy, δεν ήθελε να φύγει.

«Δεν ήμουν σίγουρη αν θα μπορούσα να καθίσω μαζί της για πέντε ημέρες», είπε η μητέρα της.

«Πίστευα ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω. Θέλαμε να περάσουμε χρόνο μαζί της και να τραβήξουμε φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης της και της Bea».

Η μικρή Beatrice γεννήθηκε δύο εβδομάδες νωρίτερα κι έτσι ότι οι δύο αδελφές θα είχαν το χρόνο να συναντηθούν πριν από το θάνατο της 6χρονης.

Ο Darcy είχε μια σπάνια διαταραχή που ονομάζεται Vacterl, η οποία επηρεάζει πολλά όργανα του σώματος. Είχε κάνει 20 χειρουργικές επεμβάσεις στη σύντομη ζωή της.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.