Ένας άνδρας, που είχε καταδικαστεί γιατί είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τη γυναίκα του και τους θετούς γιους του ηλικίας 9 και 10 ετών και είχε επιτεθεί σεξουαλικά στις θετές του κόρες μέσα στο σπίτι τους το 2007, εκτελέστηκε σήμερα στο Τέξας.

Ο 45χρονος Robert Sparks κατηγορείται πως μαχαίρωσε τη γυναίκα του Agnew  18 φορές ενώ εκείνη κοιμόταν στο σπίτι τους στο Ντάλας στις 15 Σεπτεμβρίου του 2007. Στη συνέχεια ξύπνησε τα δύο αγόρια, τα πήγε στην κουζίνα και τα μαχαίρωσε κι εκείνα μέχρι θανάτου.

Μετά ξύπνησε τις δύο θετές του κόρες, την 14χρονη LaKenya Agnew και τη 12χρονη Garysha Brown,τις έδεσε και τις βίασε, λέγοντάς τους πως η μητέρα τους προσπαθούσε να τον δηλητηριάσει.

Ο 45χρονος κλείδωσε τα κορίτσια στην ντουλάπα κι έφυγε από το σπίτι. Σταμάτησε στο σπίτι της μητέρας του για να δανειστεί το αυτοκίνητό της και πήγε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του, στην οποία είπε πως είχε σκοτώσει τη γυναίκα του και τους δυο γιους τους. Μετά κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε τις φρικτές του πράξεις, λέγοντας πως μία φωνή του είπε να σκοτώσει την οικογένειά του.

«Λυπάμαι για τις δύσκολες στιγμές κι αυτό που με πληγώνει είναι πως σας πόνεσα όλους» είπε ο Sparks στην οικογένειά του στην τελευταία του δήλωση. «Σας αγαπώ όλους, είμαι έτοιμος» ήταν τα τελευταία του λόγια.

Εκτελέστηκε με θανατηφόρα ένεση και έγινε ο 16ος κρατούμενος στις ΗΠΑ και ο 7ος στο Τέξας που εκτελείται μέσα στο 2019.