Το μικρό σπίτι στο λιβάδι με τη μεγάλη έκπληξη στο εσωτερικό

Ένας παλιός αχυρώνας μεταμορφώθηκε σε μια πανέμορφη και μοντέρνα κατοικία


ΚΟΣΜΟΣ
8:15
06/10/2019
Το μικρό σπίτι στο λιβάδι με τη μεγάλη έκπληξη στο εσωτερικό
1
loading

Χτισμένο στα ερείπια ενός εγκαταλειμμένου αχυρώνα, το Owl's Head Mountain Barn Conversion είναι μια δευτερεύουσα κατοικία στο Κεμπέκ του Καναδά, ένας ξενώνας ουσιαστικά για τους καλεσμένους της οικογένειας.

Με σεβασμό στο περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη, οι αρχιτέκτονες έσωσαν από τον αχυρώνα ό,τι μπορούσε να σωθεί, για να διασφαλίσουν ότι η αγροτική κληρονομιά του οικήματος θα παραμείνει άθικτη.

Τα μεταλλικά υποστηρίγματα στο παλιό κτίσμα και την οροφή κομπλιμεντάρουν το μοντέρνο της ανακαίνισης, αν και είναι αρχικά εκεί για να εξασφαλίσουν την αντοχή του στον χρόνο.

Και παρά το γεγονός ότι το εξωτερικό διατηρεί την παραδοσιακή αγροτική του κληρονομιά, το εσωτερικό είναι μια εντελώς άλλη ιστορία.

Κατάλευκοι τοίχοι, φινιρίσματα μαρμάρου και κουφώματα παραθύρων από ατσάλι, όλα μεταμορφώνουν τον κυρίως χώρο σε ό,τι πιο σύγχρονο αισθητικά.

Όσο για τα παλιά ξύλινα μαδέρια, αυτά παρέμειναν για να λειτουργούν ως φυσικό σύνορο, χωρίζοντας τον χώρο από τα πανύψηλα ταβάνια του αχυρώνα.

Το έργο του γραφείου La Firme σεβάστηκε την παλιά αίγλη, αποδίδοντας μια σύγχρονη κατοικία που σε κερδίζει με το φυσικό φως και τη ζεστή ατμόσφαιρα…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ξεκάλτσωτος

    ένας ξενώνας ουσιαστικά για τους καλεσμένους της οικογένειας......
    τιποτα '''''''''λαθρο''''''''''οπως τους λενε στο γκρηχενλαντ θαναι.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει