Η Άγκυρα δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για τα μαχητικά F-35

«Δεν θα είναι εύκολο να μας αποκλείσουν από το πρόγραμμα» διαμηνύει εκπρόσωπος του Ερντογάν


ΚΟΣΜΟΣ
6:50
11/09/2019
Η Άγκυρα δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για τα μαχητικά F-35
1
loading

Η Τουρκία δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για τα αμερικανικά F-35 και δεν θα είναι εύκολο να αποκλειστεί η Άγκυρα από το πρόγραμμα συμπαραγωγής αυτών των μαχητικών πέμπτης γενιάς, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν.

«Δεν έχουμε εγκαταλείψει τα αμερικανικά F-35 και δεν είναι εύκολο να αποκλειστεί η Τουρκία από αυτό το πρόγραμμα. Πιστεύουμε ότι η κρίση θα λυθεί αργά ή γρήγορα», τόνισε ο Καλίν σε δημοσιογράφους έπειτα από συνάντηση του υπουργικού συμβουλίου στο προεδρικό μέγαρο.

Τον Ιούλιο η Ουάσιγκτον απέκλεισε την Τουρκία από το πρόγραμμα των F-35, έπειτα από την αγορά του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος S-400. Οι ΗΠΑ είχαν επανειλημμένα προειδοποιήσει πως η Τουρκία δεν μπορεί να έχει παράλληλα τους S-400 και τα F-35. Η Άγκυρα χαρακτηρίζει «άδικη» την αμερικανική απόφαση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Το ισχυρότερο νόμισμα του κόσμου η Τουρκική λίρα

    Με αυτό θα αγοράσει όλα τα οπλικά συστήματα του κόσμου . Με αυτό θα κατασκευάσει τα δικά της μαζί με τα πυρηνικά και μετά θα κατακτήσει όλον τον κόσμο μαζί με τις χώρες που τα προμηθευοταν . Και μετα και μετά, και μετά έπεσε από το κρεβάτι στο κελί που τον είχαν για εκτέλεση και ξύπνησε στην πραγματικότητα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει