Αστυνομικό τμήμα αναγκάστηκε να σβήσει φωτογραφία υπόπτου που προκάλεσε… ακατάσχετα γέλια

Συγκέντρωσε πάνω από 84.000 ξεκαρδιστικά σχόλια!


ΚΟΣΜΟΣ
20:06
13/08/2019
Αστυνομικό τμήμα αναγκάστηκε να σβήσει φωτογραφία υπόπτου που προκάλεσε… ακατάσχετα γέλια
1
loading

Οι αστυνομίες του κόσμου χρησιμοποιούν πια τα social media ζητώντας συχνά τη βοήθεια του κοινού.

Κι ενώ τα κοινωνικά μέσα αποδεικνύονται εξαιρετικό εργαλείο στην επικοινωνία των Αρχών με την κοινότητα, κάποιες φορές το πράγμα δεν πάει ως όφειλε.

Αυτό έμαθε με τον δύσκολο τρόπο η αστυνομία της Ουαλίας όταν ανέβασε τη φωτογραφία ενός υπόπτου που καταζητούνταν για διακίνηση ναρκωτικών. Μόνο που η εικόνα του με την ιδιαίτερη κόμη προκάλεσε μια ομοβροντία ξεκαρδιστικών σχολίων που δεν μπορούσε προφανώς να διαχειριστεί η αστυνομία της κομητείας Gwent στη νοτιοανατολική Ουαλία.

«Η αστυνομία χτενίζει την περιοχή» έγραψε ένας, «ο ένοχος είναι το μαλλί του» ένας άλλος και σύντομα το Facebook post είχε πάνω από 84.000 σχόλια και άλλα 14.000 shares! Τότε ήταν που η Gwent Police αποφάσισε να κατεβάσει την ανάρτηση.

«Είμαστε πραγματικά υποχρεωμένοι σε όλους όσοι βοήθησαν να εντοπίσουμε τον Jermaine Taylor», έγραψε το αστυνομικό τμήμα, «και πρέπει να παραδεχτούμε πως κάποια από αυτά τα σχόλια μάς έκαναν να γελάσουμε», τονίζοντας ωστόσο πως υπάρχει μια «διαχωριστική γραμμή μεταξύ αστείου και κακοποίησης».

«Σας παρακαλούμε να θυμάστε πως η παρενόχληση, η απειλή και η κακοποίηση ανθρώπων στα κοινωνικά μέσα μπορεί να είναι παράνομα», κατέληξε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar εγω ειμαι απο χωριο ,δε ξερω αν στοπα

    εδω το brexit εφτασε
    και το νινι χτενιζεται
    η σεβι παει για εκατο
    κιο καρολος ζοριζεται...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει