Από την Κίνα κατάγεται το τρίτο από τα θύματα της διπλής βομβιστικής επίθεσης που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου της Βοστώνης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, που εκδόθηκε από το κινεζικό προξενείο της Νέας Υόρκης, η ταυτότητα του θύματος δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, καθώς αυτή είναι η θέληση της οικογένειας του θύματος.

Το θύμα είναι μεταπτυχιακός φοιτητής του πανεπιστημίου της Βοστώνης, ο οποίος σκοτώθηκε παρακολουθώντας τον μαραθώνιο μαζί με τους φίλους σας κοντά στην γραμμή του τερματισμού.

Ένας ακόμη κινέζος πολίτης, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των διπλών εκρήξεων στο σημείο του τερματισμού του μαραθωνίου, είναι σε σταθερή κατάσταση, μετά από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Μεταξύ των θυμάτων είναι ένα 8χρονο αγόρι ο Ρίτσαρντ Μάρτιν και μία 29χρονη γυναίκα η Κρίστλ Κάμπελ. Στην διπλή επίθεση τραυματίστηκαν περισσότεροι από 170 άνθρωποι.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.