«A-Frame House» το λένε, είναι χτισμένο στο Παλμ Σπρινγκς της αμερικανικής Καλιφόρνια και είναι μια πανέμορφη και εξόχως ιδιοσυγκρασιακή δημιουργία του φημισμένου Charles DuBois από το 1958.

Η vintage αρχιτεκτονική φόρμα συνδυάζεται με μοντέρνα αισθητική στο εσωτερικό, δημιουργώντας μια παιχνιδιάρικη αντίθεση, παίζοντας με τα στιλ και τις τάσεις.

Το A-Frame ξεχωρίζει μάλιστα μέσα στο περιβάλλον του, καθώς βρίσκεται ανάμεσα σε μια θάλασσα από ράντσα και χαμηλά κτίσματα.

Η επιβλητική είσοδος σε βάζει σε ένα εσωτερικό 350 τ.μ. με 6 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια, που κυριαρχείται από την ψηλοτάβανη φόρμα και το ευρύχωρο του πράγματος.

Φτιαγμένο σε στιλ Πολυνησίας, το εσωτερικό δονείται από νησιώτικους παλμούς καταμεσής της ερήμου, με ξύλο τικ και τροπικές πινελιές από άκρη σε άκρη.

Η έκπληξη κρύβεται ωστόσο στην πίσω αυλή, εκεί που η πισίνα και το μπαρ δημιουργούν μια πραγματική όαση μέσα στο άνυδρο αυτό κομμάτι της Καλιφόρνια.

Η κατοικία παραμένει ένα από τα μεγάλα τουριστικά αξιοθέατα του Παλμ Σπρινγκς και πωλείται πλέον από το μεσιτικό Sotheby’s International Realty έναντι 2,6 εκατ. ευρώ…