Σε 37χρονη φυλάκιση καταδικάστηκε σήμερα ένας κατά συρροή βιαστής στην Αγγλία ο οποίος έδεσε στο κρεβάτι τη συγκάτοικο της κοπέλας του, τη βίασε, την σκότωσε και στη συνέχεια διαμέλισε το σώμα της.

Ο Clive Sharp δήλωσε ένοχος για το φόνο της Catherine Gowing, η εξαφάνιση της οποίας είχε οδηγήσει σε μια μεγάλη έρευνα της αστυνομίας. Τελικά, μέλη της άτυχης γυναίκας βρέθηκαν σε δύο διαφορετικές περιοχές.

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Sharp βρίσκονταν ελεύθερος αν και είχε καταδικαστεί πολλές φορές για σεξουαλικά εγκλήματα, τα τελευταία 30 χρόνια, παρά την παραδοχή του σε αξιωματικούς για τις φαντασιώσεις του να σκοτώνει και να βιάζει γυναίκες. Ας σημειωθεί, ότι στα 16 του φυλακίστηκε για πρώτη φορά φορά για βιασμό.

Στο δικαστήριο βρέθηκε και η αδελφή του θύματος, η οποία σημείωσε «Η αδελφή μου ήταν μια ζωντανή, πανέμορφη γυναίκα, που έζησε μια ζωή με αγάπη, συμπόνια, χαρά, περιπέτεια και ευτυχία».

«Οι ζωές μας ποτέ δεν θα είναι οι ίδιες. Ο άντρας αυτός προκάλεσε απίστευτο πόνο στην οικογένειά μου, πόνο και θλίψη και το συνεχή εφιάλτη με αυτά που έκανε στην αδελφή μου πριν πεθάνει».