Ακόμα και το ψυγείο της αναγκάστηκε να κλειδώσει η Hannah Carver μπας και γλιτώσει το καθάρισμα, καθώς κάποιος έμπαινε κάθε τόσο στην κουζίνα της αναζητώντας φαγητό και αφήνοντας τον τόπο γης μαδιάμ.

Η 29χρονη βρετανή μαμά ενός 6χρονου αγοριού εγκατέστησε κάμερα τελικά και είδε πως ο ένοχος ήταν ένας ασβός!

Το ζώο έμπαινε τα βράδια στο σπίτι από το πορτάκι της εξώπορτας για τη γάτα και κατευθυνόταν αμέσως στην κουζίνα, αναζητώντας υπολείμματα φαγητού στον κάδο. Ακόμα και το ψυγείο άνοιγε για μια επιδρομή γεύσης και νοστιμιάς!

Αυτά συνέβαιναν στην οικία του βρετανικού Χαμσάιρ, απροσδιόριστοι ήχοι στην κουζίνα που μέχρι να σηκωθεί η μαμά από το κρεβάτι για να δει τι γινόταν, ο ένοχος γινόταν καπνός. Αφήνοντας σκουπίδια στο πέρασμά του.

Η Carver το έλεγε στους οικείους της, κανείς ωστόσο δεν την πίστευε, γι’ αυτό και έβαλε την κάμερα. Ο ασβός αγαπούσε ιδιαιτέρως τα παγωτά της Carver κι αυτή έβλεπε συνεχώς ανοιγμένες συσκευασίες στο πάτωμα. Μεταξύ πολλών άλλων.

Όταν απευθύνθηκε μάλιστα με το βίντεο στον δήμο και τις φιλοζωικές της περιοχής, της είπαν πως τίποτα δεν μπορούσε να γίνει μιας και ο ασβός είναι στην Αγγλία προστατευόμενο είδος. Και θα έμπλεκε αν του έκανε τίποτα!

«Κάτι πρέπει να κάνω όμως. Δεν θέλω να κατέβει ο γιος μου και να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ασβό. Αλλά και όλος αυτός ο χαμός που κάνει, η ποσότητα του φαγητού που τρώει, μοιάζει ψεύτικο». Είναι και οικονομικός φυσικά ο λόγος: «Δεν μπορώ να αντικαθιστώ συνέχεια όλο αυτό το φαγητό μόνο και μόνο για να τρώει ο ασβός».

Τι τη συμβούλευσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες; Να ασφαλίσει το σπίτι της από επιθέσεις ασβού!