Κανένα αποτέλεσμα και σήμερα στην Κύπρο, όσον αφορά την υπόθεση της αναζήτησης και των υπόλοιπων θυμάτων του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου.

Με την ολοκλήρωση της σημερινής επιχείρησης στην Kόκκινη Λίμνη σηματοδοτήθηκαν τρία σημεία, τα οποία αύριο αναμένεται να ερευνηθούν από την ρομποτική κάμερα, όπως αναφέρει το sigmalive.com.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αυριανή ημέρα θα περιλαμβάνει κατάδυση τόσο της ρομποτικής κάμερας όσο και του Sonar, το οποίο δεν θα μετακινηθεί προς τη λίμνη του Ξυλιάτου πριν ολοκληρωθούν οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Πάντως, σε περίπτωση κατά την οποία δεν εντοπιστεί οτιδήποτε στην Κόκκινη Λίμνη, αφού είναι ορατός ο κίνδυνος η τρίτη βαλίτσα να έχει καλυφθεί από μεγάλη ποσότητα λάσπης λόγω της μετατόπισης από την επιχείρηση ανάσυρσης των δύο άλλων βαλιτσών, αναμένεται τα αποτελέσματα που κατέγραψε το Sonar να αποσταλούν στη Βρετανία για να μελετηθούν τα σημεία που θεωρούνται «υψηλού κινδύνου», ώστε να διαφανεί τι υπάρχει κάτω από τη λάσπη, όπου η εικόνα δεν είναι ξεκάθαρη.

Να σημειωθεί ότι οι εμπειρογνώμονες της Scotland Yard είχαν προτείνει τη σάρωση ολόκληρης της Κόκκινης Λίμνης αλλά και της λίμνης Ξυλιάτου με το σύστημα Sonar.

Να θυμίσουμε ότι ολοκληρώθηκαν οριστικά γύρω στις 19:00 οι σημερινές έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Σηματοδότηκαν τρία σημεία, στα οποία θα επιχειρήσει αύριο να καταδυθεί ο δύτης. Οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι την ανεύρεση και της τρίτης βαλίτσας, μετά τον εντοπισμό των άλλων δύο στις οποίες υπήρχαν οι σοροί δύο εκ των θυμάτων του καθ’ ομολογίαν serial killer.