Ο 28χρονος Josh Hader από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ είχε πόνο στον αυχένα του. Στην προσπάθειά του, όμως, να τεντώσει το λαιμό του για να ανακουφιστεί, κατά λάθος τον τραυμάτισε. Αμέσως μετά η αριστερή πλευρά του σώματός του άρχισε να μουδιάζει. Πήγε στην κουζίνα για να πάρει πάγο, αλλά δεν μπορούσε να περπατήσει ευθεία, παρεκκλίνοντας προς τα αριστερά.

Όπως τελικά αποδείχθηκε, ο Hader υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό με το «κρακ» του λαιμού του. Ο γιατρός που τον είδε είπε ότι όταν έκανε το «κρακ» διέρρηξε τις αρτηρίες στο σημείο του λαιμού που ενώνεται με το κρανίο. Ο πεθερός του τον πήγε στα Επείγοντα, όπου του χορήγησαν TPA, που διασπά τους θρόμβους και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου αρχικά νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ για τέσσερις μέρες, όπως μεταδίδει το CNN.

Όταν έφτασε ο Hader αισθανόταν μούδιασμα, αδυναμία, είχε διπλή όραση και ολόκληρη η αριστερή πλευρά του ήταν μουδιασμένη, ενώ όταν προσπαθούσε να περπατήσει, έπεφτε συνεχώς, είπε ο γιατρός. Για αρκετό διάστημα έπρεπε να φοράει καλύπτρα στο μάτι του, επειδή είχε τραυματιστεί το νεύρο του, ενώ μία από τις χειρότερες παρενέργειες του εγκεφαλικού, ήταν, σύμφωνα με τον 28χρονο, ο επίμονος λόξιγκας, τον οποίο είχε επί δύο συνεχόμενες εβδομάδες.

Το περιστατικό συνέβη στα μέσα του περασμένου Μαρτίου. Σήμερα, μετά από εντατική θεραπεία, ο 28χρονος μπορεί να περπατήσει πλέον χωρίς μπαστούνι, παρότι κουράζεται, όπως λέει ο ίδιος, πιο γρήγορα από ότι συνήθιζε και δεν έχει βρει ακόμα απολύτως την ισορροπία του. «Η αριστερή μου πλευρά με ενοχλεί ακόμα σε μικρό βαθμό και την αισθάνομαι κάπως βαριά. Δεν έχω ανακτήσει ακόμα τον απόλυτο έλεγχό της» αναφέρει ο ίδιος.