Ασυγκράτητος εστιάτορας στην Αυστρία τα έσπασε… στο ίδιο του το μαγαζί

Τα έκανε γυαλιά-καρφιά όταν πελάτες του παραπονέθηκαν για μια λάθος παραγγελία


ΚΟΣΜΟΣ
6:50
03/05/2019
Ασυγκράτητος εστιάτορας στην Αυστρία τα έσπασε… στο ίδιο του το μαγαζί
2
loading

Δύο πελάτες σε αυστριακή ταβέρνα, δυσαρεστημένοι με το φαγητό που τους σέρβιραν, έκαναν το λάθος να διαμαρτυρηθούν στον ιδιοκτήτη, που μάλλον αγνοούσε τι σημαίνει αυστριακή φιλοξενία: οργισμένος, τους πέταξε τα πιάτα στο πρόσωπο και τους ξυλοκόπησε άγρια.

Η συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε εστιατόριο του χωριού Μπαντ Σάλερμπαχ, της βόρειας Αυστρίας, σε απόσταση 200 χιλιομέτρων από τη Βιέννη.

Οι δυο συνδαιτημόνες, ένας Ούγγρος και ένας Γερμανός (ο ένας είναι μόνιμος κάτοικος Αυστρίας) παραπονέθηκαν ότι είχε γίνει λάθος στην παραγγελία τους. Ο 56χρονος εστιάτορας, αγνοώντας προφανώς ότι «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», «τους πέταξε τα πιάτα και το περιεχόμενό τους στο πρόσωπο», όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης, αφού εξύβρισε με «ακατανόμαστες φράσεις» τους δυο φίλους, ήρθε στα χέρια μαζί τους, αναγκάζοντάς τους στο τέλος να το βάλουν στα πόδια.

Αντί να φάνε, βρέθηκαν ο ένας με μια πληγή στο χείλος και ο άλλος με έναν μώλωπα στο πρόσωπο.

Ο 56χρονος όμως δεν σταμάτησε εκεί: τα έβαλε μια μια άλλη παρέα, τεσσάρων ατόμων αυτή τη φορά, που αποφάσισαν να φύγουν από το εστιατόριό του λόγω του προηγούμενου επεισοδίου, και κατάφερε πολλά χτυπήματα σε έναν 43χρονο άνδρα και στον πατέρα του, ηλικίας 71 ετών

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar τσκτσκτσκ

    Αντί να τον μαγειρέψουν καθόταν και τις τρώγανε

  2. avatar τριαλαρο

    ε καλά το παρακάνατε, οι αυστριακοί δεν είναι και τόσο γνωστοί για την φιλοξενία τους. Αν ο εστιάτορας ήταν αυστριακός, κάτι είχε πάρει για να αντιδράσει έτσι, συνήθως αυστριακοί-γερμανοί είναι λίγο στην κοσμάρα τους με κάτι τέτοια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει