Όπως και κάθε άλλη μέρα, ο πολύπειρος ταχυδρόμος Keith Bourne μοίραζε τα γράμματα που είχε στην τσάντα του στους δρόμους του βρετανικού Κεντ.

Όταν έβαλε όμως το χέρι του στο γραμματοκιβώτιο της Emma Knell, ο σκύλος της, ένα μπουλ τεριέ, το άρπαξε και του έκοψε ένα δάχτυλο.

Και τώρα η 37χρονη ιδιοκτήτρια του σκύλου λέει πως καλά του έκανε το σκυλί της, μιας και «ο ταχυδρόμος το χρειαζόταν», καθώς είχε «εισέλθει παράνομα» στην αυλή της.

Λέει ακόμα, για το περιστατικό της 18ης Απριλίου 2018, πως το σκυλί αντιδρούσε κάθε φορά που έβλεπε τον ταχυδρόμο, κι έτσι εκείνος έπρεπε να περιμένει τις συνέπειες.

Στη δίκη, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, ο δικαστής δεν συμμερίστηκε τη δική της πλευρά της ιστορίας και την καταδίκασε για το άγριο σκυλί της.

«Έριχνα το γράμμα», δήλωσε ο ταχυδρόμος, «δεν μπήκε καλά στο γραμματοκιβώτιο, κι έτσι το έσπρωξα για να περάσει. Και το σκυλί μου έκοψε το δάχτυλο, αυτό συνέβη. Περίμενα μια καταδικαστική ετυμηγορία, γιατί δεν έβλεπα πώς θα μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Είναι ιδιοκτήτρια του σκύλου, είναι υπεύθυνη για το σκυλί της».

Όσο για την περιπέτειά του, δηλώνει: «Ήταν πολύ τραυματική. Δεν είμαι πια τόσο άσχημα, το έχω αποδεχτεί, μιας και πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου. Δεν περνάω πια από κει, παραμένω όμως ταχυδρόμος».

Η ποινή της Knell θα εκδοθεί τον Μάρτιο του 2019…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.