Ο σοκαριστικός λόγος που ένα μωρό κόντεψε να πεθάνει μετά τον θηλασμό

Οι γιατροί κατάφεραν να το σώσουν και διαπίστωσαν την αλήθεια


ΚΟΣΜΟΣ
17:24
24/01/2019
Ο σοκαριστικός λόγος που ένα μωρό κόντεψε να πεθάνει μετά τον θηλασμό
1
loading

Όταν στις 16 Δεκεμβρίου η Alyssa Murch, από το Μπάνγκορ του Μέιν στις ΗΠΑ, πήγε εσπευσμένα το βρέφος της στο νοσοκομείο, προφανώς και δεν περίμενε ότι θα κατέληγε στο κρατητήριο.

Το επτά μηνών βρέφος έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς αισθήσεις, με το προσωπικό να πέφτει πάνω του, προσφέροντάς του τις πρώτες βοήθειες.

Όταν το μωρό συνήλθε υποβλήθηκε σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί ο λόγος για τον οποίο έχασε τις αισθήσεις του. Και τότε αποκαλύφθηκε η τρομακτική αλήθεια. Στον οργανισμό του βρέθηκε η ναρκωτική ουσία μεθαμφεταμίνη, την οποία -όπως διαπιστώθηκε- έλαβε από το γάλα που έπινε κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

Το ιατρικό προσωπικό ενημέρωσε αμέσως τις Αρχές που προχώρησαν στη σύλληψη της 20χρονης μητέρας, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για παροχή ναρκωτικών ουσιών σε βρέφος καθώς επίσης και έκθεση βρέφους σε κίνδυνο. Η δίκη της υπόθεσης έχει οριστεί για τις 20 Φεβρουαρίου.

Οι καθ' ύλην αρμόδιοι ξεκαθαρίζουν πως η χρήση ναρκωτικών ουσιών στον θηλασμό απαγορεύεται δια ροπάλου. Οι περισσότερες ουσίες έχουν παραισθησιογόνα δράση και περνούν στο γάλα με ποικίλες επιπτώσεις για το μωρό. Στην περίπτωση χρήσης τους, κατάλοιπα αυτής παραμένουν στον οργανισμό του μωρού για μεγάλο χρονικό διάστημα και μπορεί να ανιχνευθούν με απλά τεστ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Τα UFO………

    ...ζουν όντως ανάμεσά μας !!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει