Πιθανότερο σενάριο το Brexit χωρίς συμφωνία, λέει ευρωσκεπτικιστής βουλευτής

Ποιο είναι το δεύτερο πιθανότερο σενάριο, σύμφωνα με τον ίδιο


ΚΟΣΜΟΣ
16:34
21/01/2019
Πιθανότερο σενάριο το Brexit χωρίς συμφωνία, λέει ευρωσκεπτικιστής βουλευτής
1
loading

H Bρετανία ενδέχεται τώρα να αποχωρήσει από την ΕΕ χωρίς συμφωνία μετά την απόρριψη από τους βουλευτές του σχεδίου της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι, δήλωσε σήμερα ένας προβεβλημένος ευρωσκεπτικιστής βουλευτής των Τόρις, ο Τζέικομπ Ρις-Μογκ.

Ο Ρις-Μογκ, πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαϊκής Έρευνας που απαρτίζεται από συντηρητικούς βουλευτές--πολέμιους της ΕΕ, δήλωσε ότι το δεύτερο πιθανότερο σενάριο τώρα είναι η κυβέρνηση να εξασφαλίσει μια αναθεωρημένη συμφωνία για το Brexit.

«Θεωρώ ότι σε μια καταγραφή πιθανών σεναρίων, το πιθανότερο είναι η αποχώρηση χωρίς συμφωνία, το δεύτερο πιθανό είναι μια αναθεωρημένη συμφωνία, το τρίτο μια καθυστέρηση στην έξοδο και το τέταρτο με μεγάλη διαφορά η παραμονή τελικά στην ΕΕ», είπε ο Ρις- Μογκ στον ραδιοφωνικό σταθμό LBC, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
 1. avatar Stateless

  Ο Σορος είναι γατάκι μπροστά στον Τζέικομπ Ρις Μογκ.
  Ο άνθρωπος έχει την Somerset capital μια επενδυτική που διαχειρίζεται 9.6 δις δολάρια. (Δε το λέω εγώ, η εταιρεία το λέει).
  Αυτοί είναι οι άνθρωποι που προωθούν το "no deal brexit". Αυτοί είναι που θέλουν να κάνουν μια χώρα των 70 εκατομμυρίων πολιτών, φορολογικό παράδεισο.
  Αυτοί και οι Ρώσοι είναι που θέλουν να κάνουν το Λονδίνο το μεγαλύτερο πλυντήριο.
  Γι αυτούς, φυσικά καθόλου δεν απορώ. Έχουν συμφέρον με το Brexit και καλά κάνουν
  Απορώ με τα ζώα που παρότι δεν έχουν συμφέρον, τους πιστεύουν και τους ακολουθούν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει