Ένας 53χρονος σταμάτησε σε αυτοκινητόδρομο της Φλόριντα για να βοηθήσει τα θύματα ενός τροχαίου, ωστόσο έμεινε χωρίς αυτοκίνητο καθώς ένας από τους εμπλεκόμενους στο ατύχημα του έκλεψε το φορτηγάκι!

Το βράδυ της Δευτέρας 14/1 ο Felix Coffman οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο της Κομητείας Βολούσια, όταν ξαφνικά είδε ένα μπλε Mitsubishi Lancer να τον προσπερνά με μεγάλη ταχύτητα, να χτυπά από πίσω ένα άλλο όχημα, να βγαίνει εκτός δρόμου, να πέφτει πάνω σε δέντρο και να αρπάζει φωτιά.

«Αυτός ο τύπος πήγαινε με πάνω από 160 χλμ/ώρα», ανέφερε στην κατάθεσή του ο 53χρονος. Χωρίς να χρονοτριβεί σταμάτησε το φορτηγάκι του στην άκρη του δρόμου και έτρεξε να βοηθήσει τους επιβάτες των οχημάτων.

Βλέποντας τον οδηγό του μπλε Lancer να έχει βγει από το αυτοκίνητο και να περπατά στο δάσος, στράφηκε στο άλλο αυτοκίνητο. Όταν κάποια στιγμή γύρισε το κεφάλι του προς το φορτηγάκι του, είδε τον οδηγό του Lancer να το βάζει μπροστά και να εξαφανίζεται!

Σύμφωνα με το τοπικό γραφείο σερίφη ο κλέφτης ονομάζεται Zachary Searls και είναι 27 χρόνων.

Όταν οι αρχές έφτασαν σπίτι του στην Ακτή Ντεϊτόνα, ανακάλυψαν το κλεμμένο φορτηγάκι παρκαρισμένο σε δρομάκι.

Ο 27χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη φυλακή της Κομητείας Βολούσια με εγγύηση 6.000 δολάρια. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή οχήματος, εγκατάλειψη σκηνή ατυχήματος με τραυματίες, μη έγκυρη άδεια οδήγησης και αντίσταση κατά της αρχής.

Όπως ανέφερε η αστυνομία, ο άλλος οδηγός που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο του Χάλιφαξ με ελαφρά τραύματα.