Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Έχοντας αυτό κατά νου η Sierra Marie Quintanilla αποφάσισε να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού της για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί.

Μόνο που ο τρόπος που επέλεξε να το κάνει την έστειλε στη φυλακή.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Γουάκο, η 23χρονη συνελήφθη στις 5 Ιανουαρίου για ψευδή αναφορά. Στις 14 Δεκεμβρίου η νεαρή μητέρα ισχυρίστηκε πως έπεσε θύμα απαγωγής από τον πατέρα του παιδιού της που την απείλησε μάλιστα με όπλο.

«Ο πατέρας του παιδιού βγήκε από το όχημα και επιτέθηκε στη γυναίκα πριν την βάλει στο αυτοκίνητο τραβώντας τη από τα μαλλιά», είχε καταγγείλει τότε στις αρχές.

Αφού η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον δράστη της υποτιθέμενης απαγωγής, η γυναίκα αποκάλυψε πως η ιστορία ήταν αποκύημα της φαντασίας της και πως ήθελε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της.

Το Σάββατο 5/1 η Sierra Marie Quintanilla οδηγήθηκε στη φυλακή της Κομητείας ΜακΛίναν με την κατηγορία της ψευδούς αναφοράς σε αξιωματικό, αλλά αφέθηκε ελεύθερη πληρώνοντας εγγύηση ύψους 1.000 δολαρίων.