Η παθιασμένη ερωτική συνεύρεση ενός ζευγαριού στη Δομινικανή Δημοκρατία πήρε απρόσμενη τροπή όταν ο άνδρας ζήτησε από τη γυναίκα του να του τοποθετήσει ένα αποσμητικό χώρου στον πρωκτό!

Εκείνη δεν του χάλασε το χατίρι, ωστόσο προέκυψε σοβαρό πρόβλημα, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο Francisco Moscoso Puello του Σάντο Ντομίγκο. Η μεταλλική φιάλη του αποσμητικού είχε φτάσει στο ορθό και ο άνδρας χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να την αφαιρέσουν. Η διαδικασία διήρκεσε δύο ώρες και η κατάσταση της υγείας του 40χρονου είναι σταθερή.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ανέφερε πως τέτοιου είδους περιστατικά δεν είναι ασυνήθιστα και πως περιλαμβάνουν συνήθως σεξουαλικά βοηθήματα και μπουκάλια διαφόρων μεγεθών.

Πρόσθεσε επίσης πως υπήρξαν στο παρελθόν περιπτώσεις ανθρώπων που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο με ξύλινα ή πλαστικά αντικείμενα ή ακόμα και λαχανικά, όπως για παράδειγμα μελιτζάνες, που είχαν σφηνώσει στον πρωκτό τους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η εισαγωγή αντικειμένων στο σώμα για σεξουαλική ικανοποίηση είναι μια επικίνδυνη πρακτική που μπορεί να επηρεάσει την υγεία και τη σεξουαλική ζωή, ενώ μπορεί να προκαλέσει εσωτερική αιμορραγία, εντερική βλάβη ή άλλους τραυματισμούς.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.