Η 41χρονη Chantelle Raven από το Περθ της Αυστραλίας έχει μια ύψιστη αποστολή, όπως λέει, να επιτελέσει, μεταμορφώνοντας την ερωτική ζωή και τις σχέσεις των ανθρώπων γύρω της με τη βοήθεια του οργασμού.

Η πρώην δικηγόρος τα παράτησε όλα το 2001, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, και καταβύθιστηκε στα μυστικά του βουδισμού και του ινδουισμού αναζητώντας εναλλακτικούς τρόπους ζωής.

Και κατάλαβε, όπως λέει, πως αυτή είναι η πραγματική της κλίση, να μυεί τους ανθρώπους στα ιερά μυστικά του ταντρικού έρωτα και να επανασυνδέει την καρδιά με την ψυχή τους.

Το σεξ που διδάσκει, όπως λέει, έχει να κάνει με τη σεξουαλικότητα που έρχεται σε επαφή με τον νου και τον χορό του σώματος στους ρυθμούς που παίζουν οι καρδιές.

«Αλλάζω τις σχέσεις των ανθρώπων διδάσκοντάς τους πώς να νιώθουν, να συνδέονται με τους εαυτούς τους, να αναλαμβάνουν την ευθύνη των ζωών τους, να επικοινωνούν με την καρδιά, να ζουν από τον έρωτα και όχι από τον φόβο του μυαλού και να εμπιστεύονται τη σοφία των σωμάτων τους».

Η σχολή της μάλιστα Eliyah Tantra School έχει γίνει πολύ γνωστή στην Αυστραλία και η ίδια μυεί πια εκατοντάδες ανθρώπους στα κρυφά μυστικά του οργασμού, μέσω ομαδικών μαθημάτων και ιδιωτικών συνεδριών.

«Οι ερωτικές τους ζωές βελτιώνονται γιατί το σεξ γίνεται μεγαλύτερο, βαθύτερο, πιο εσωτερικό και απολαυστικότερο … Υπάρχει πολύ κριτική, υπάρχει όμως και πολύς θαυμασμός. Πολλοί άνθρωποι που αρχικά κατέκριναν τη δουλειά μου, έχουν γίνει οι καλύτεροι μαθητές μου»…