Απρόσμενη τροπή πήρε ο καβγάς ενός ζευγαριού σε σπίτι του Κεντάκι λίγα 24ωρα πριν τα Χριστούγεννα, με τις αρχές να παρεμβαίνουν και να προχωρούν στη σύλληψη ενός 21χρονου άνδρα.

Το βράδυ της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου ο David D. Brannon διαφωνούσε με την φίλη του για το ποια μέρα γίνεται το οικογενειακό Χριστουγεννιάτικο δείπνο. Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε, με τον 21χρονο να χάνει την ψυχραιμία του και να εκτοξεύει διάφορα αντικείμενα στη φίλη του, μεταξύ αυτών και ένα χοιρομέρι που είχε μαγειρέψει εκείνη για βραδινό!

Το γραφείο σερίφη της Κομητείας Λόρελ έλαβε κλήση από γείτονες και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και να επιβάλουν την τάξη.

Φθάνοντας εκεί είδαν τον 21χρονο να επιχειρεί να το σκάσει με τα πόδια. Τον συνέλαβαν για βιαιοπραγία και απόπειρα διαφυγής από τις αρχές και τον οδήγησαν στο κέντρο κράτησης της περιοχής.

Σύμφωνα με την αναφορά των αστυνομικών, η κουζίνα του σπιτιού ήταν γεμάτη από αντικείμενα που είχε πετάξει ο Brannon στην κοπέλα του κατά τη διάρκεια του καβγά τους. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το μαγειρεμένο χοιρομέρι…