Ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 8 το πρωί, η άμεση δράση του Οντάριο στον Καναδά έλαβε ίσως την πιο περίεργη και συνάμα αστεία τηλεφωνική κλήση της χρονιάς. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας 7χρονος που επικοινώνησε με την αστυνομία όχι για να αναφέρει κάποιο επείγον περιστατικό, αλλά για να εκφράσει τα παράπονά του για ένα από τα δώρα που έλαβε!

Σύμφωνα με τις αρχές, ένα παντελόνι για τα χιόνια που του πήραν, δεν του άρεσε καθόλου και θεώρησε καλό να επικοινωνήσει με την άμεση δράση για να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του!

Το περιστατικό γνωστοποίησε με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο twitter ο αρχιφύλακας του αστυνομικού τμήματος του Οντάριο, Kerry Schmidt, ο οποίος ζήτησε από τους γονείς να είναι πιο προσεκτικοί με τα παιδιά τους.

«Οι γονείς ή όσοι έχουν υπό την επίβλεψή τους παιδιά πρέπει να βεβαιωθούν ότι τα παιδιά τους κατανοούν τις συνέπειες της κλήσης στην άμεση δράση όπως επίσης και το τι συνιστά έκτακτη ανάγκη. Τα παιδιά πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η κλήση στην άμεση δράση είναι κρίσιμη και σοβαρή. Δεν θέλουμε να ξοδεύουμε πόρους για κλήσεις που δεν είναι επείγουσες», τόνισε ο αρχιφύλακας Schmidt μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CTV News.