Ένα ζευγάρι διακινητών βρίσκεται πια πίσω από τα κάγκελα, όταν η αστυνομία του Λονδίνου βρήκε κρυμμένη σε ειδική θήκη στο σπίτι τους κοκαΐνη 9,6 κιλών και αξίας 1 εκατ. λιρών (1,14 εκατ. ευρώ).

Η μυστική θήκη ήταν μάλιστα τηλεχειριζόμενη και άνοιγε κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Η ανακάλυψη έγινε στο διαμέρισμα της 30χρονης Amber May στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, η οποία έφαγε 5 χρόνια, ενώ άλλα 14 έφαγε ο 24χρονος Klisdorin Lumnica, που ήταν υπεύθυνος για την προμήθεια της άσπρης σκόνης.

Το βίντεο αναπαράχθηκε στην πρόσφατη δίκη ως πειστήριο και δείχνει το λευκό ράφι να ανασηκώνεται, αποκαλύπτοντας το μυστικό διαμέρισμα μέσα στο έπιπλο. Η May προσπάθησε μάλιστα να τα ρίξει όλα στον Lumnica, λέγοντας πως εκείνος εγκατέστησε τον μηχανισμό χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

Μόνο που στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν και τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δυο τους για τον τρόπο λειτουργίας του αυτοματισμού, με τη May να υπενθυμίζει στον άντρα να «μην ξεχνάς να κλείνεις τις κουρτίνες» όταν λειτουργούσε το τηλεχειριστήριο.