Ελεύθερος να επιστρέψει στις ΗΠΑ ο πάστορας Άντριου Μπράνσον

Το δικαστήριο καταδίκασε τον Αμερικανό πάστορα σε φυλάκιση τριών ετών


ΚΟΣΜΟΣ
16:41
12/10/2018
Ελεύθερος να επιστρέψει στις ΗΠΑ ο πάστορας Άντριου Μπράνσον
17
loading

Τουρκικό δικαστήριο αποφάσισε σήμερα την άρση του κατ' οίκον περιορισμού και της απαγόρευσης εξόδου από την Τουρκία του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον Αμερικανό πάστορα σε φυλάκιση τριών ετών, όμως έχει ήδη εκτίσει δύο χρόνια στη φυλακή. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπράνσον μπορεί πλέον να εγκαταλείψει την Τουρκία και να επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Reuters, ο δικηγόρος του Μπράνσον δήλωσε πως πιθανότατα ο Αμερικανός πάστορας θα επιστρέψει στις ΗΠΑ μετά την απόφαση αυτή.

Η κράτηση του Αμερικανού πάστορα έχει βρεθεί στο επίκεντρο μιας σοβαρής κρίσης ανάμεσα σε Άγκυρα και Ουάσινγκτον, με τον Μπράνσον να κατηγορείται για «τρομοκρατικές» δραστηριότητες και για «κατασκοπεία», αν και ο ίδιος απέρριπτε συλλήβδην το κατηγορητήριο, ενώ υπήρχαν ισχυρές αμερικανικές πιέσεις για την απελευθέρωσή του.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε: «Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για τον πάστορα Μπράνσον!».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

17
σχόλια
 1. avatar criskalts

  Όταν εδώ μέσα κάποια αριστερόστροφα ούγκανα προπαγάνδιζαν αισχρά υπέρ των ανύπαρκτων διπλωματικών και πολιτικών ικανοτήτων Τσίπρα και Κοντζιά επ' ευκαιρία της ελευθέρωσης των 2 στρατιωτικών μας, εγώ τους ενημέρωνα οτι αυτή η ενέργεια από μέρους της Τουρκίας ήταν απλά μία ο καπνός παραπετάσματος της προμελετημένης ''έντιμης υποχώρησής'' της απέναντι στις ΗΠΑ για το θέμα του πάστορα.
  Όλο το σκηνικό σχεδιάστηκε από τον Ερντογάν για να ''καταδείξει'' στο εσωτερικό και εξωτερικό της Τουρκίας, οτι τάχα υπάρχει κράτος δικαίου με ''άκαμπτες προτεραιότητες'' και η ''απόδειξη'' είναι η λήψη απόφασης για τους δικούς μας πριν την (ειλημμένη) απόφαση για τον πάστορα.
  Μόκο αριστερόστροφα σταλινοφερέφωνα.

  1. avatar Αγυγιρο κεφάλι

   Είπε ο κρατικοδίαιτος φασίστας Χριστοφοράκος.....

 2. avatar Μστ

  Κάποιοι που γνώριζαν για την ελευθέρωση του πάστορα αγόρασαν χθες τουρκικές λίρες και θησαύρισαν και
  οι τούρκοι πολίτες που τόσο καιρό μετέτρεπαν τις τουρκικές λίρες σε ξένο νόμισμα, τώρα έχουν χάσει τις περιουσίες τους...ένα καλοστημένο κερδοσκοπικό παιχνίδι εις βάρος του τουρκικού λαού.!!

  1. avatar criskalts

   Στόπα, τόπεξες;;;

 3. avatar Μστ

  Κρίμα που δε το γνώριζα να αγοράσω χθες τουρκικές λίρες...από σήμερα θα είχα αυξήσει κατά 30% τη περιουσία μου...κάποιοι μεγαλοκαρχαρίες επενδυτές που γνώριζαν τώρα τρίβουν τα χεράκια τους, που θησαύρισαν...λέτε να μη γνώριζε τίποτα ο Τραμπ και ο Ερντογάν για όλο αυτό το καλοστημένο παιχνίδι..??λυπάμαι μόνο του τούρκους πολίτες που μετέτρεψαν τις τουρκικές λίρες σε ξένο νόμισμα και τώρα έχουν χάσει τη περιουσία τους.!!

 4. avatar Ωραία την έφερε

  ... στον Καμένο ο Ερντογάν, εκεί που είχε σκύψει στα τέσσερα ο μπούλης και έγλυφε τις κατουρημένες ποδιές ήρθε από πίσω ο πασάς και του την φόρεσε για τα καλά. Τώρα θα δείτε πόσο πολύ σας αγαπάνε τα αμερικανάκια, όχι μόνο τα σώβρακα θα σας πάρουν αλλά και το κουλούρι

 5. avatar Nikos-Nikos .

  Κο κο κο η κότα.

 6. avatar Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr Μόνο ο Ιησούς, μπορεί να συγχωρέσει,σώσει+να δώσει αιώνια ζωή,διότι αναστήθηκε!Κατά Ιωάννη 3:16!Διάβαζε την Καινή Διαθήκη!

  Το έχω ξαναπεί.Πολλοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τον πνευματικό πόλεμο που διεξάγεται στις καρδιές+το νου των ανθρώπων νομίζουν ότι το θέμα με τον Αμερικανό πάστορα (=ποιμένα) είναι πολιτικό.Στην πραγματικότητα όμως αυτό συμβαίνει επειδή ο Ερντογάν σαν φανατικός μωαμεθανός που είναι+επειδή έχει το πονηρό πνεύμα του μωαμεθανισμού μέσα του,θέλει να σταματήσει όποιον κηρύττει τον Ιησού Χριστό+το Ευαγγέλιο στην Τουρκία.Ο Ερντογάν με αυτό που κάνει θέλει να στείλει ένα μήνυμα+να εκφοβίσει όλους τους αληθινούς χριστιανούς ότι «δεν σαν επιτρέπουμε να έρθετε εδώ στην Τουρκία +να πείτε τα καλά νέα (= Ευαγγέλιο) του Ιησού Χριστού +της ανάστασης εδώ στην Τουρκία γιατί έτσι μου αρέσει».Όμως ότι υποσχέθηκε ή είπε ο Ιησούς Χριστός θα γίνει όπως ακριβώς το είπε γιατί σαν Θεός που είναι έχει την δύναμη+να το κάνει.+ο Ιησούς Χριστός είπε [14 Και τούτο το ευαγγέλιο της βασιλείας θα κηρυχθεί σε ολόκληρη την οικουμένη, για μαρτυρία σε όλα τα έθνη και τότε,θάρθει το τέλος] Ματθαίος 24:14.Επειδή είμαστε κοντά σε αυτό που προφήτεψε ο Ιησούς Χριστός, το Ευαγγέλιο που μας παρέδωσε θα ακουστεί+στην πιο απομακρυσμένη περιοχή της γης.Καμία δύναμη του σκότους (+βέβαια ούτε ο πιστός υπηρέτης της ψευδοθρησκείας του μωαμεθανισμού ο Ερντογάν) δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν το να κηρυχτεί το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού σε όλα τα έθνη ώστε μετά να έρθει ο αναστημένος Ιησούς Χριστός για να κρίνει με δικαιοσύνη ζώντες (αναστημένους) νεκρούς+να δώσει στον κάθε άνθρωπο αυτό που αξίζει+επέλεξε σε αυτήν την ζωή.

  1. avatar Ali al-Yunani

   "θέλει να σταματήσει όποιον κηρύττει τον Ιησού Χριστό+το Ευαγγέλιο στην Τουρκία"

   Καλά κάνει. Τί δουλειά έχουν οι ιεραπόστολοι σε μια μουσουλμανική χώρα;

   1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    Απλά οι αληθινοί χριστιανοί θέλουν να είναι υπάκουοι σε αυτό που ζήτησε ο Ιησούς Χριστός που σταυρώθηκε και αναστήθηκε για χάρη μας. Τι ζήτησε ο Ιησούς Χριστός; Αν διαβάσεις την Καινή Διαθήκη σου (αν δεν έχεις μπορείς να προμηθευτείς μια. Πολλοί αληθινοί χριστιανοί όπως και εγώ την αγοράζουμε και την διανέμουμε δωρεάν) θα ήξερες ότι [ Πηγαίνετε σε όλο τον κόσμο και κηρυξτε το Ευαγγέλιο σε όλους τους ανθρώπους.οποιος πιστέψει και βαπτιστεί θα σωθεί. Όποιος όμως απιστησει θα κατακριθεί] Μαρκό Ευαγγέλιο 16:15-16. Αν αγαπάς τον Ιησού Χριστό αλλά και τους συνανθρώπους σου δεν μπορείς να μείνεις σιωπηλός όταν ξέρεις τι περιμένει όσους φύγουν από αυτήν την ζωή με τις αμαρτίες τους και αμετανόητοι. Οι αληθινοί χριστιανοί από την εποχή του Ιησού έχουν αποστολή να κηρύττουν το Ευαγγέλιο. Όποιος δεν το κάνει να ξέρεις ότι έχει θρησκεία και όχι Χριστό. Ακολουθεί παπάδες και θρησκευτικές τελετές και όχι το γεγραμμένο και θεόπνευστο Λόγο του Θεού , την Αγία Γραφή. Άρα μην λες δεν είναι δουλειά των χριστιανών να βρίσκονται στην Τουρκία. Αλίμονο στους χριστιανούς (που εχουν λάβει το Άγιο Πνεύμα) αν δεν πάνε και στην Τουρκία αλλά+σε όλο τον κόσμο. Οι χριστιανοί δεν εξαναγκάζουν κανέναν να γίνει χριστιανός. Οι αληθινοί μαθητές του Ιησού δεν βαφτίζουν κανένα με το ζόρι. ( Οι ψεύτικες θρησκείες είτε νηπιοβαπτιζουν για να σε κάνουν οπαδό τους είτε σου λένε ότι αν έχεις γεννηθεί από μωαμεθανους γονείς είσαι και εσύ υποχρεωτικά μωαμεθανος). αυτά είναι τα τεχνάσματα των ανθρώπων για να εξαπατούν.

    1. avatar colonel Roy Mustang

     Πάρα πολλά τα ασαφή,τα δήθεν υπεύθυνα και τα νεοταξίτικα. Συν το "άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε".Ούτε λέξη για το PHYLAX..! Κρίμα στην γνώση των pc.

     1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

      Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν πιστεύεις ότι ο Ιησούς Χριστός αναστήθηκε από τους νεκρούς όπως μας λέει η Αγία Γραφή και αν εσύ ξέρεις (με βάση την Αγία Γραφή και την διδασκαλία του Ιησού Χριστού) που θα πεεράσεις την αιωνιότητα σου; Γιατί αν δεν ξέρεις να απαντήσεις σε αυτήν την κρίσιμη ερώτηση όλες οι άλλες γνώσεις που απέκτησες δεν θα σου φανούν καθόλου χρήσιμες όταν σταθείς μπροστά στον Ιησού για να σε κρίνει με αλήθεια και δικαιοσύνη την ημέρα που η Αγία Γραφή ονομάζει "ημέρα της κρίσεως¨. Η απάντηση μου για το Phylax είναι αυτή που θα διαβάσεις και παρακάτω... [ Όσον αφορά τα άλλα θέματα η απάντηση μου είναι άσε τους πνευματικά νεκρούς να ασχολούνται με πράγματα που ούτε τους σώζουν ούτε μπορούν να τους ελευθερώσουν από την δύναμη της αμαρτίας μίας+αμαρτάνουν καθημερινά αλλά+ δεν μπορούν να τους δώσουν αιώνια ζωή την ημέρα της κρίσεως].

  2. avatar colonel Roy Mustang

   Ωστε έτσι;! Για ακούστε:Είμαι υποψιασμένος ότι στα παρασκήνια ο Ερντογάν απέσπασε τα Σοβαρά λύτρα/ανταλλάγματα για τον Μπράνσον.Λίγο απορώ,ότι τόσοι πήραν στο καλαμπόυρι μια καυτής γεωπολιτικής αξίας κίνηση,αν και ευτυχώς οι Ωραία την έφερε,PavlosP το έπιασαν. Απλά δεν θ'αφήσω σκιές ή ασάφειες:
   Δεν μας νοιάζει να πέσουμε στην παγίδα ενός στημένου καυγά,για τα "πονηρός ο Μωαμεθανισμός,ψεύτικος ο Αλλάχ" και τέτοια!Το Ηλιογενές στρατόπεδο,με το ισλάμ δικαίως εντός,είναι σε περιπέτειες,έχοντας απέναντι το Σατανιστικό. Μάλιστα δεν τελείωσανε το δράμα του προφήτη Μωάμεθ,που βάλλεται και προσβάλλεται για.... ποιός ξέρει τί!! Με νοιάζει ο σεβασμός πρός και Αυτόν,δίοτι ο Μωάμεθ φιλοξενήθηκε απ'τους μοναχούς στο Σινά,σ'ευγνωμοσύνη έγραψε Αυστηρή Διαθήκη να μην πειραχτούν οι μοναχοί και η υπόληψις.
   Μετην ευκαιρία,ποιά η γνώμη σας για το άσχημο πράγμα PHYLAX,με γινάτι να μας επιβάλλει ο δήμαρχος Φαλήρου;

   1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    Όσον αφορά τα άλλα θέματα η απάντηση μου είναι άσε τους πνευματικά νεκρούς να ασχολούνται με πράγματα που ούτε τους σώζουν ούτε μπορούν να τους ελευθερώσουν από την δύναμη της αμαρτίας μίας+αμαρτάνουν καθημερινά αλλά+ δεν μπορούν να τους δώσουν αιώνια ζωή την ημέρα της κρίσεως. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με την ζωή σου είναι να μελετήσεις τον Λόγο του Θεού , ιδιαίτερα την Καινή Διαθήκη με ειλικρινή+ ταπεινή καρδιά +ο αναστημένος Ιησούς Χριστός θα σου μιλήσει. Όταν γνωρίζεις την αλήθεια από πρώτο χέρι κανένας υποκριτής φαρισαίος και κανένας μισθωτός των ανθρωπίνων θρησκειών δεν θα μπορεί να σε ξαγελασει και να σου πουλάει τα φύκια της θρησκείας του για μεταξωτές κορδέλες. Η ζωή εδώ στην γη είναι πολύ σύντομη για να την ζήσει κάποιος στην άρνηση, στο ψέμα και στην αμαρτία. Ο Θεός που μας δημιούργησε έχει σχέδια πολύ πιο ένδοξα και αιώνια για εμάς. Και ο αληθινός Θεός της Αγίας Γραφής ποτέ δεν εκβιάζει κάποιον να πιστεύει σε Αυτόν.Ο Ιησούς Χριστός όταν ήταν στην γη (αλλά+σήμερα) προσκαλεί τον καθένα μας αλλά δεν υποχρεώνει κανέναν. Δίνει το νερό της ζωής δωρεάν αλλά δεν εξαναγκάζει κανέναν να το πιεί αν δεν θέλει ή δεν εκτιμά την αξία Του. Αν ο άνθρωπος με την θέληση του δεχτεί το δώρο του Θεού, δεχτεί την σωτηρία του Ιησού Χριστού, πιστέψει στον Ιησού Χριστό σαν Κύριο και Θεό του, σαν Βασιλιά και Σωτήρα του τότε μια νέα ζωή αρχίζει για αυτόν τον άνθρωπο. Μια ζωή όπως την σχεδίασε ο Θεός. Απλά πρέπει να δοκιμάσει κάποιος για να καταλάβει την αξία μιας τέτοιας ζωής.

   2. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    Ο Ιησούς Χριστός ήρθε να σώσει αμαρτωλούς (με πρώτο εμένα) να αλλάξει την ζωή τους (αυτό σημαίνει ελευθερία από τα δεσμά της αμαρτίας, από πάθη+επιθυμίες που ντροπιάζουν και εξευτελίζουν τον άνθρωπο, από το ψέμα και την αδικία που βασιλεύουν στις σχέσεις των ανθρώπων) + να του δώσει αιώνια ζωή ( σύμφωνα με την διδασκαλία του Ιησού Χριστού η πορεία του ανθρώπου δεν τελειώνει στον ψυχρό τάφο αλλά υπάρχει ανάσταση και δίκαια κρίση των ανθρώπων. Τότε 2 μέρη θα υπάρχουν για να πάει κάποιος. Ή με τον Ιησού Χριστό που μας αγάπησε και έδωσε την ζωή Του για εμάς που λέγεται παράδεισος ή βασιλεία του Θεού ή να πάει εκεί που θα βρίσκεται ο διάβολος και όσοι τον ακολουθούν). Αν σε αυτή την ζωή δεν τα έχεις ξεκαθαρίσει αυτά+ποιος μπορεί να συγχωρέσει τις αμαρτίες σου+ να σου δώσει αιώνια ζωή τότε έχασες τα πάντα. Αν βάζεις στην ζυγαριά την ζωή, την διδασκαλία+ την ανάσταση του Ιησού Χριστού και από την άλλη την ζωή και την διδασκαλία του Μωάμεθ ή άλλων ιδρυτών θρησκειών και τους βρίσκεις όλους ίδιους τότε σημαίνει ότι δεν έχεις καταλάβει ότι μόνο ο Ιησούς μπορεί να σε σώσει και το απέδειξε αυτό με την ανάσταση Του. Πολλοί απορρίπτουν τον Ιησού Χριστό και το Ευαγγέλιο εξαιτίας των παπάδων (ορθοδόξων και καθολικών) και επειδή δεν συμφωνούν με τις επιλογές των ψεύτικων ανθρώπων που αυτό παρουσιάζονται σαν "αντιπρόσωποι του Θεού" ενώ είναι υποκριτές+ Φαρισαίοι. Πολλοί άνθρωποι αν γνώριζαν τον Ιησού Χριστό της Καινής Διαθήκης θα πίστευαν. Γιατί ο Ιησούς μίλησε για αγάπη, αλήθεια+δικαιοσύνη.

 7. avatar ΓΟΝΑΤΙΣΕ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ

  Ετσι αγαπαει ο Ντόναλντ

 8. avatar PavlosP

  Ρε τι παιχνίδι παίζεται;;; ολόκληρα έθνη κρέμονται από τις αποφάσεις και τις συμφωνίες κάποιων ανθρώπων με τεράστιο εγωισμό. Ωραία κοινωνία...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει