Ξεκίνησε η ακροαματική συνεδρίαση στη δίκη του πάστορα Μπράνσον

Η διαδικασία θεωρείται κρίσιμη για τον Αμερικανό ιερωμένο


ΚΟΣΜΟΣ
12:01
12/10/2018
Ξεκίνησε η ακροαματική συνεδρίαση στη δίκη του πάστορα Μπράνσον
7
loading

Μια κρίσιμης σημασίας ακροαματική συνεδρίαση που αφορά την υπόθεση του πάστορα, Άντριου Μπράνσον, η κράτηση και εν συνέχεια ο κατ' οίκον περιορισμός του οποίου βρίσκονται στο κέντρο μιας σοβαρής κρίσης ανάμεσα σε Άγκυρα και Ουάσινγκτον, ξεκίνησε σήμερα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό -Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Αμερικανός ιερωμένος, που κατηγορείται για «τρομοκρατικές» δραστηριότητες και για «κατασκοπεία» και απορρίπτει συλλήβδην το κατηγορητήριο, εμφανίζεται και πάλι ενώπιον τουρκικού δικαστηρίου, με υπόβαθρο ισχυρές αμερικανικές πιέσεις για την απελευθέρωσή του.

Η ακροαματική συνεδρίαση, στο τέλος της οποίας το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα απελευθερωθεί ή όχι ο Μπράνσον, άρχισε γύρω στις 11:00 (ώρα Ελλάδας) στο δικαστήριο της πόλης Αλιάγα, βόρεια της Σμύρνης, στη δυτική Τουρκία, σύμφωνα με ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου που βρίσκονται επιτόπου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (1/4)Θα ήθελα να διορθώσω κάτι σχετικά με το άρθρο. Ο Αμερικανός ποιμένας- πάστορας μια μικρής εκκλησίας στην Σμύρνη δεν είναι ιερωμένος. Ο άνθρωπος αυτός κηρύττει τον αναστημένο Ιησού Χριστό στην Τουρκία και το τι λέει το Ευαγγέλιο. Και η Καινής Διαθήκη λέει τα εξής [και από του Ιησού Χριστού, όστις είναι ο μάρτυς ο πιστός, ο πρωτότοκος εκ των νεκρών και ο άρχων των βασιλέων της γης. Εις τον αγαπήσαν τα ημάς και λουσάτά ημάς από των αμαρτιών ημών με το αίμα αυτού, 6 και όστις έκαμνε ημάς βασιλείς και ιερείς εις τον Θεόν και Πατέρα αυτού, εις αυτόν είδη η δόξα και το κράτος εις τους αιώνας των αιώνων· αμήν.] Αποκάλυψη 1:5-6.
  Σύμφωνα λοιπόν με τον Λόγο του Θεού και τα όσα μας δίδαξε ο Ιησούς Χριστός στην Καινή Διαθήκη δεν υπάρχει ξεχωριστή τάξη «ιερέων». Στην Καινή Διαθήκη ο Ιησούς Χριστός είναι ο μάγκας αρχιερέας και επειδή είναι ζωντανός εις τον αιώνα δεν μεταβιβάζει σε κανέναν την ιεροσύνη του ( Δες Εβραίους 7:11-28) . Όμως ο Ιησούς Χριστός όποιος το δέχεται σαν προσωπικό Του Σωτήρα και πιστεύει στην ανάσταση Του του δίνει την δωρεά του Θεού , που είναι το Άγιο Πνεύμα. Όταν ο άνθρωπος λάβει το Άγιο Πνεύμα μπαίνει στην οικογένεια του Θεού και χρίζει να ζει πνευματικά και να μην υποκύπτει στην παγίδα της αμαρτίας. Επίσης το Άγιο Πνεύμα κάνει τον πιστό να είναι «ιερέας αλλά και βασιλέας» του Θεού και Πατέρα.

  1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

   Διόρθωση παραπάνω κειμένου (1/4)Θα ήθελα να διορθώσω κάτι σχετικά με το άρθρο. Ο Αμερικανός ποιμένας- πάστορας μια μικρής εκκλησίας στην Σμύρνη δεν είναι ιερωμένος. Ο άνθρωπος αυτός κηρύττει τον αναστημένο Ιησού Χριστό στην Τουρκία και το τι λέει το Ευαγγέλιο. Και η Καινής Διαθήκη λέει τα εξής [και από του Ιησού Χριστού, όστις είναι ο μάρτυς ο πιστός, ο πρωτότοκος εκ των νεκρών και ο άρχων των βασιλέων της γης. Εις τον αγαπήσαν τα ημάς και λουσάντά ημάς από των αμαρτιών ημών με το αίμα αυτού, 6 και όστις έκαμνε ημάς βασιλείς και ιερείς εις τον Θεόν και Πατέρα αυτού, εις αυτόν είδη η δόξα και το κράτος εις τους αιώνας των αιώνων· αμήν.] Αποκάλυψη 1:5-6.
   Σύμφωνα λοιπόν με τον Λόγο του Θεού και τα όσα μας δίδαξε ο Ιησούς Χριστός στην Καινή Διαθήκη δεν υπάρχει ξεχωριστή τάξη «ιερέων». Στην Καινή Διαθήκη ο Ιησούς Χριστός είναι ο μέγας αρχιερέας και επειδή είναι ζωντανός εις τον αιώνα δεν μεταβιβάζει σε κανέναν την ιεροσύνη Του ( Δες Εβραίους 7:11-28) . Όμως ο Ιησούς Χριστός όποιος το δέχεται σαν προσωπικό Του Σωτήρα και πιστεύει στην ανάσταση Του του δίνει την δωρεά του Θεού , που είναι το Άγιο Πνεύμα. Όταν ο άνθρωπος λάβει το Άγιο Πνεύμα μπαίνει στην οικογένεια του Θεού και αρχίζει να ζει πνευματικά και να μην υποκύπτει στην παγίδα της αμαρτίας. Επίσης το Άγιο Πνεύμα κάνει τον πιστό να είναι «ιερέας αλλά και βασιλέας» του Θεού και Πατέρα.

 2. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (2/4)Στην Παλιά Διαθήκη υπήρχε ξεχωριστή τάξη με ιερείς γιατί πέθαιναν και έπρεπε να υπάρχουν πολλοί αλλά οι ιερείς ήταν μόνο από την φυλή του Λευή, μια από τις δώδεκα φυλές του Ισραήλ. Στην Καινή Διαθήκη δεν έχουμε πια ιερείς ούτε από την φυλή του Λευή ούτε από καμία άλλη φυλή ή έθνος αλλά όλοι οι αληθινά πιστοί του Ιησού Χριστού που έχουν λάβει την δωρεά του Αγίου Πνεύματος είναι «ιερείς και βασιλείς» του αληθινού Θεού της Αγίας Γραφής.
  Αν ακούσετε κάποιον άνθρωπο να λέει «ότι εγώ είμαι ιερέας και εσείς οι άλλοι πιστοί του Χριστού δεν είστε» τότε να ξέρετε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ψευδοπροφήτης και ψευδοχριστιανοί και προσπαθεί να σας βγάλει από τον γεγραμμένο Λόγο του Θεού , που είναι η Αγία Γραφή και να σας μπερδέψει με τα ανθρώπινα παραμύθια του και τις θρησκευτικές του παραδόσεις που σίγουρα δεν είναι από το Θεό αλλά δημιούργημα πονηρών και παραλόγων ανθρώπων.
  Στην αληθινή εκκλησία του Ιησού χριστού δεν υπάρχουν ξεχωριστοί ιερείς αλλά αδελφοί εν Χριστώ , όλοι είναι ιερείς και ο κάθε πιστός χριστιανός υπηρετεί τον Θεό και τους άλλους σύμφωνα με τα ιδιαιτέρα χαρίσματα και διακονίες που του έχει δώσει το Άγιο Πνεύμα .

 3. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (3/4)Λέει ο Λόγος του Θεού για τις διακονίες και τα χαρίσματα που δίνει ο Θεός σε όλους τους πιστούς [7 Σε κάθε έναν, μάλιστα, από μάς δόθηκε η χάρη σύμφωνα με το μέτρο τής δωρεάς τού Χριστού. 8 Γι' αυτό, λέει: «Καθώς ανέβηκε σε ύψος, αιχμαλώτισε αιχμαλωσία, και έδωσε χαρίσματα στους ανθρώπους». 9 Και το, ανέβηκε, τι είναι, παρά ότι και κατέβηκε πρώτα στα κατώτερα μέρη τής γης; 10 Αυτός που κατέβηκε, αυτός είναι που και ανέβηκε πιο πάνω από όλους τούς ουρανούς, για να γεμίσει με πληρότητα τα πάντα. 11 Κι αυτός έδωσε άλλους μεν αποστόλους, άλλους δε προφήτες, άλλους δε ευαγγελιστές, άλλους δε ποιμένες και δασκάλους, 12 για την τελειοποίηση των αγίων, για το έργο τής διακονίας, για την οικοδομή τού σώματος του Χριστού· 13 μέχρις ότου όλοι ανεξαίρετα να φτάσουμε στην ενότητα της πίστης, και της επίγνωσης του Υιού τού Θεού, σε τέλειον άνδρα, σε μέτρο ηλικίας τού πληρώματος του Χριστού· 14 για να μη είμαστε πλέον νήπιοι, με το να κυματιζόμαστε και να περιφερόμαστε με κάθε άνεμο της διδασκαλίας, μέσα στη δολιότητα των ανθρώπων, μέσα στην πανουργία προς μεθόδευση της πλάνης· 15 αλλά, ζώντας την αλήθεια με αγάπη, να αυξηθούμε σ' αυτόν σε όλα, αυτός που είναι η κεφαλή, ο Χριστός·] Εφεσίους 4:7-15

 4. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

  (4/4)Και αλλού λέει [4 Υπάρχουν διαιρέσεις χαρισμάτων,το Πνεύμα όμως είναι το ίδιο, υπάρχουν και διαιρέσεις διακονιών,ο Κύριος όμως είναι ο ίδιος υπάρχουν και διαιρέσεις ενεργημάτων, ο Θεός όμως είναι ο ίδιος, που ενεργεί τα πάντα μέσα σε όλους.Σε κάθε έναν, όμως, δίνεται η φανέρωση του Πνεύματος προς το συμφέρον.Επειδή,σε άλλον μεν δίνεται διαμέσου τού Πνεύματος λόγος σοφίας, σε άλλον δε λόγος γνώσης, σύμφωνα με το ίδιο Πνεύμα σε άλλον δε πίστη,διαμέσου τού ίδιου Πνεύματος· σε άλλον δε χαρίσματα θεραπειών, διαμέσου τού ίδιου Πνεύματος σε άλλον δε ενέργειες θαυμάτων, σε άλλον δε προφητεία, σε άλλον δε διακρίσεις πνευμάτων, σε άλλον δε γένη γλωσσών, σε άλλον δε ερμηνεία γλωσσών και όλα αυτά τα ενεργεί το ένα και το ίδιο Πνεύμα, που διανέμει, ξεχωριστά σε κάθε έναν, όπως αυτό θέλει.Επειδή, καθώς το σώμα είναι ένα, και έχει πολλά μέλη, όλα όμως τα μέλη τού ενός σώματος, ενώ είναι πολλά, είναι ένα σώμα· έτσι και ο Χριστός.Επειδή,όλοι εμείς βαπτιστήκαμε διαμέσου τού ενός Πνεύματος σε ένα σώμα, είτε Ιουδαίοι είτε Έλληνες είτε δούλοι είτε ελεύθεροι· και όλοι ποτιστήκαμε σε ένα Πνεύμα.Επειδή, το σώμα δεν είναι ένα μέλος,αλλά πολλά] Α’ Κορινθίους 12:4-14.
  Αρά το να αποκαλεί το άρθρο ιερωμένο τον άνθρωπο αυτό δεν είναι σωστό +ούτε ο ίδιος σαν αληθινός χριστιανός δεν θα το δεχόταν.Στις μέρες μας μόνο οι εκπρόσωποι των ψεύτικων θρησκειών θεωρούν τους εαυτούς τους ότι είναι ξεχωριστοί ιερείς+ότι οι άλλοι πιστοί χριστιανοί δεν είναι ιερείς αλλά τους ονομάζουν «λαϊκούς».

  1. avatar Αραθυμος

   Προφανωςι εισαι καποιου ειδους προτεσταντης απο αυτους που βαλθηκαν να μας κανουν ......"χριστιανους"μετα απο 16 αιωνες ωσαν οπου να μην υπηρχε Εκκλησια ολο αυτο το διαστημα(γιαυτο και μιλας για ψευτικες θρησκειες)παρα την ρητη διαβεβαιωσι του Κυριου οτι πυλαι αδου κλπ
   Προφανως δεν εχεις καταλαβει οτι δεν εχετε αποστολικη διαδοχη που σας πηγαινει πισω στην Εκκλησια της Πεντηκοστης αφου ιδρυθηκατε απο τον 16 αιωνα και μετα.Επομενως δεν εχετε σχεσι με την Εκκλησια του Χριστου ο,τι και να λετε.Και μονο οτι υπαρχη ενας μεγαλος αριθμος προτεσταντικων σεκτων εκαστη των οποιων ισχυριζεται οτι κατεχει την αληθεια(που προφανως δεν εχουν .....οι αλλες)αυτο ειναι αρκετο -χωρις καν να μιλησουμε Θεολιγικα-να καταλαβει κανεις περι του τι προκειται.
   Δυστυχως λογω βαρδιας δεν μπορω να σου απαντησω και διοτι εχω ενα βαρυ προγραμμα για καποιες ημερες και δεν γνωριζω καν τι site αυτο στο οποιο τυχαιως βλεποντας ειδησεις μπηκα.Αν θες ομως να δης αν υπαρχει ειδικη ιερωσυνη-που εσεις ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ειναι απλο.Διαβαστε μια λεκανιτσα νερο χωριστα απο ενα ιερεα(που υα εχει την δικη του, και διαβαστε την ακολουθια του αγιασμου,κα ακολουθως εμφιαλωστε σε ξεχωριστα μπουκαλια το περιεχομενο απο τις διαφορετικες λεκανιτσες.Θα διαπιστωσετε οτι περνοντας ο χρονος μονο ο αγιασμος που διαβασε ο παπας δεν χαλαει μακαρι να μαζευτουν απο την αλλη 10000 παστορες......Τελος σχολιου

   1. avatar Ας δούμε τι λέει ο αλάθητος Λόγος του Θεού,η Αγία Γραφή,γι’αυτό το θέμα σε αντίθεση μετο τι κάνουν οι άνθρωποι&η ψεύτικη θρησκεία.Δες 3w.erotiseisapantiseis.gr

    Διάβασε τον άγιο και θεόπνευστο Λόγο του Θεού και μετά κάνε μια προσευχή στον Ιησού Χριστό που είναι αναστημένος και ακούει και απαντά προσευχές. Προσευχή σου στον Ιησού Χριστό κάπως έτσι και με δικά σου λόγια [ Ιησού Χριστέ θέλω να σε γνωρίσω. Έλα στην καρδιά μου. Συγχώρεσε όλες τις αμαρτίες μου και κάνε με δικό σου παιδί. Δώσε μου το Άγιο Πνεύμα σου και οδήγησε με σε όλη την αλήθεια Σου. ] Αν κάνεις αυτή την προσευχή με απλότητα και ειλικρινή καρδιά ο Ιησούς Χριστός δεν θα την αφήσει αναπάντητη. Και όταν σου απαντήσει ο Ιησούς Χριστός και έχεις προσωπική εμπειρία με τον αναστημένο και παντοδύναμο Ιησού Χριστό τότε θα απαντηθούν όλες οι απορίες. Τότε οι ψεύτικες θρησκευτικές τελετές που έχουν εφεύρει οι έμποροι της θρησκείας δεν θα σε αγγίζουν καν. Τότε η ψυχή σου θα ζητά μόνο το γάργαρο νερό του Λόγου του Θεού , της Αγίας Γραφής για να ξεδιψάσει και τα λασπόνερα των ανθρωπίνων παραδόσεων και τα λόγια των μισθωτών παπάδων δεν θα έχουν να σου προσφέρουν τίποτα. Στο λέω γιατί εγώ στην ζωή μου είχα προσωπική εμπειρία ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ζωντανός και άκουσε την προσευχή μου. Ο Ιησούς Χριστός άλλαξε την ζωή μου και όσο ζω θα Τον δοξάζω,θα Τον ομολογώ+θα λέω σε όλους τα λόγια Του χωρίς να προσθέτω ή να αφαιρώ τίποτα από όσα ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός είπε+είναι γραμμένα στην Καινή Διαθήκη. Διάβασε την Καινή Διαθήκη με διάθεση να εφαρμόσεις ότι ζητάει ο Κύριος Ιησούς Χριστός από εσένα. Μην αφήσεις οι άνθρωποι της θρησκείας να σε εμποδίσουν από το να διαβάσεις το Λόγο του Θεού.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει