Η Huaman Julia Muñoz βγήκε εκτός εαυτού όταν ανακάλυψε ότι ο σύντροφός της την απατά! Άρπαξε ένα μαχαίρι… έκοψε το πέος του συντρόφου της ενώ εκείνος κοιμόταν σε ένα hostel στην Brena του Περού και στη συνέχεια… το πέταξε στην τουαλέτα και πάτησε το καζανάκι!

Η 41χρονη προσπάθησε να διαφύγει μετά την πράξη της, αλλά τη σταμάτησε το προσωπικό του hostel, το οποίο ειδοποίησε και τις αρχές.

Όταν οι αστυνομικοί την ρώτησαν για την επίθεση, ομολόγησε ότι είχε μόλις ανακαλύψει ότι ο σύντροφός της την απατούσε και «τυφλώθηκε» από τη ζήλια.

Ο άπιστος Ramon Arias Apayco μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα New Age.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γυναίκα προβαίνει σε τόσο βάναυση πράξη εκδίκησης.

Το Μάιο του 2011 μια γυναίκα από το Μπαγκλαντές έκοψε το πέος ενός άντρα, όταν εκείνος αποπειράθηκε να τη βιάσει και… το πήγε στο αστυνομικό τμήμα ως «αποδεικτικό στοιχείο».

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα στο χωριό Mirzapur. Η παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών Monju Begum ανέφερε στις αρχές ότι ο γείτονάς της Mozammel Haq Mazi την έσπρωξε μέσα στο σπίτι της και άρχισε να την κακοποιεί σεξουαλικά.

Τον Ιούλιο του 2011 η Catherine Kieu Becker από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ έκοψε το πέος του συζύγου της και το πέταξε στα σκουπίδια, αφού πρώτα τον είχε «ναρκώσει» με ναρκωτικά και δέσει σε ένα κρεβάτι.