Οι αγωνιώδεις στιγμές απεγκλωβισμού του κεφαλιού ενός άνδρα μεταξύ συρμού και αποβάθρας

Δείτε το βίντεο με τις προσπάθειες των πυροσβεστών


ΚΟΣΜΟΣ
22:30
08/10/2018
Οι αγωνιώδεις στιγμές απεγκλωβισμού του κεφαλιού ενός άνδρα μεταξύ συρμού και αποβάθρας
2
loading

Τα ηχογραφημένα μηνύματα που ακούμε όταν βρισκόμαστε στο μετρό ή στον ηλεκτρικό και τα οποία μας προειδοποιούν για το «κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας», μπορεί να έχουν γίνει συνήθεια αλλά δεν είναι κενά περιεχόμενου.

Τουλάχιστον έτσι αποδεικνύει η περίπτωση ενός απρόσεκτου νεαρού στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή ο οποίος δεν πρόσεξε το εν λόγω κενό παραπάτησε και εγκλωβίστηκε σε αυτό το μικρο χώρο από το λαιμό.

Οι εικόνες από το βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail κόβουν την ανάσα. Ο οδηγός του τρένο ευτυχώς κατάλαβε το περιστατικό, δεν ξεκίνησε τον συρμό και οι υπόλοιποι που ήταν παρόντες, προσπάθησαν να τον βγάλουν. Ούτε η αστυνομία που έφτασε μπόρεσε να κάνει κάτι

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση η πυροσβεστική, η οποία μέσα σε 10 λεπτά κατάφερε να τον απεγκλωβίσει χρησιμοποιώντας μία συνδυασμένη προσπάθεια όλων των παρευρισκόμενων.

Αρχικά έβαλαν ένα κομμάτι ξύλο ανάμεσα, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν θα γίνει κάτι που θα συνθλίψει τον λαιμό του 20χρονου και στη συνέχεια με ένα μηχάνημα, μεγάλωσαν ακόμη περισσότερο το κενό. Τέλος άρχισαν αν σπρώχνουν το βαγόνι ταυτόχρονα έτσι ώστε να μπορέσουν οι διασώστες να τον τραβήξουν από τα πόδια.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Richard 29

  "Αρχικά έβαλαν ένα κομμάτι ξύλο..." Τριτοκοσμικες υποθεσεις.

  1. avatar Anef

   Ναι ρε φίλε ξύλο ξερεις εσύ καλύτερο υλικό για να τακαρεις κάτι?
   Άμα πας σε κάνα μύλο αλεύρων και δεις το κόσκινο 20 τόνων ίσως και παραπάνω στηρίζεται σε βέργες μπαμπού είναι το μόνο υλικό που αντέχει και το βάρος αλλά και την δόνηση που προκαλείται

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει