Μια γυναίκα δεσμοφύλακας έσπευσε να βγάλει φωτογραφίες με τον καλό της κατά τις διακοπές τους στην Τουρκία, μόνο που εκείνος ήταν πρώην τρόφιμος στην πτέρυγά της.

Η 24χρονη Kristi Davidson παραιτήθηκε από τη θέση του δεσμοφύλακα σε βρετανικές φυλακές τον Ιούλιο και λίγες μέρες αργότερα αποφυλακίστηκε και ο 31χρονος κρατούμενος Jamie Bunting.

Το ζευγάρι μοιράστηκε κατόπιν στα κοινωνικά μέσα φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Τουρκία, δύο μόλις βδομάδες μετά τη σχεδόν ταυτόχρονη αποχώρισή τους από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Πηγή των φυλακών δήλωσε στην εφημερίδα «Sun»: «Το γεγονός ότι διατηρούν δεσμό αμέσως μόλις έφυγαν και οι δύο από τη φυλακή δείχνει ύποπτο, πρέπει να τα είχαν ενώ δούλευε εδώ. Εγκατέλειψε τη δουλειά της μια ή δυο μέρες πριν την αποφυλάκισή του».

Ο Bunting ανέβασε μάλιστα φωτογραφίες τους στο Instagram να αγκαλιάζονται στην πισίνα γράφοντας «Οι καλύτερες δύο βδομάδες της ζωής μου». Όσο για την καυτή δεσμοφύλακα, του απάντησε: «Σε αγαπώ».

Η φυλακή Addiewell αρνήθηκε πάντως να σχολιάσει το οτιδήποτε. Το περιστατικό έρχεται μάλιστα μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στις ίδιες φυλακές, όταν οχτώ δόκιμοι δεσμοφύλακες απολύθηκαν επειδή έκαναν πάρτι με ναρκωτικά μέσα στα κελιά!