Μια πρώην πορνοστάρ ένιωσε λέει το «κάλεσμα» και στράφηκε στον χριστιανισμό, θέλοντας να αλλάξει τη ζωή της και τους άλλους γύρω της.

Η Brittni De La Mora έχει κάνει περισσότερες από 375 ερωτικές σκηνές στην καριέρα της, προτίμησε ωστόσο να εγκαταλείψει τις παχυλές μηνιαίες απολαβές (πάνω από 30.000 δολάρια λέει) για να αφιερωθεί ολόψυχα στη θρησκεία.

Πλέον εργάζεται ως κτηματομεσίτρια και θέλει να παντρέψει τον ερωτικό κινηματογράφο με την εκκλησία, αποζητώντας να απαλείψει το στίγμα των πορνοστάρ και να κάνει τους θρησκευόμενους να βλέπουν με μεγαλύτερη συμπάθεια τους πρωταγωνιστές των ερωτικών ταινιών.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, πάστορας Richard De La Mora, κηρύττουν πλέον τον λόγο του Θεού σε εκκλησία του Σαν Ντιέγκο, εκεί που λίγα χρόνια πριν έκανε καριέρα ως «Jenna Presley» και γινόταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας του πορνό.

Όπως δήλωσε στη «New York Post»: «Συνήθιζαν να με αποκαλούν μια από τις καυτές πορνοστάρ του κόσμου. Κι εγώ ξόδευα χιλιάδες και χιλιάδες δολάρια τη βδομάδα σε ναρκωτικά». Και τότε ξεκίνησε να πηγαίνει στην εκκλησία, έπειτα από σύσταση της γιαγιάς της, όταν και άλλαξε εντελώς ρότα στη ζωή.

Πλέον πηγαίνει σε συγκεντρώσεις πορνοστάρ για να κηρύξει τη Βίβλο, καθώς όλα τα άλλα είναι παρελθόν. Ήδη από το 2012 καταπιάστηκε με τον χριστιανισμό και άλλαξε τη ζωή της, όπως λέει, μόνο που τώρα αποφάσισε να επικεντρωθεί απόλυτα στον λόγο του Θεού.

«Λέω πως ζω τη ζωή μου χωρίς να μετανιώνω. Αν δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με τη βιομηχανία του πορνό, δεν θα έκανα όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που κάνω τώρα», καταλήγει…