Λένε πως τελικά ο κόσμος είναι πολύ μικρός, κάτι που είναι παραπάνω από αλήθεια στη συγκεκριμένη ιστορία.

Ο λόγος για τη Vilma Wong, μια μαία που συνειδητοποίησε μια ωραία πρωία πως ο νέος της συνάδελφος στη δουλειά δεν ήταν παρά ένα μωρό που είχε φροντίσει πριν από 28 ολόκληρα χρόνια!

Η 54χρονη Vilma, μια μαία με πείρα 32 χρόνων, ήταν μόλις στον τέταρτο χρόνο της δουλειάς της όταν συνάντησε τον 28χρονο σήμερα και γιατρό Brandon Seminatore, που δεν ήταν τότε παρά ένα μωράκι που γεννήθηκε πρόωρα τον Απρίλιο του 1990, όντας μόλις 29 εβδομάδων.

Ο Brandon, που ολοκληρώνει σήμερα την ειδικότητά του στο Lucile Packard Children’s Hospital του Palo Alto της Καλιφόρνια, είχε περάσει πάνω από έναν μήνα στην εντατική μονάδα των νεογνών, καθώς ήταν πρόωρο. Η Vilma αναγνώρισε μάλιστα αμέσως το όνομα του νεαρού γιατρού, δεν μπορούσε να θυμηθεί ωστόσο από πού τον ήξερε.

Όλα ξεκαθάρισαν όταν ο Brandon της είπε ότι είχε περάσει από το συγκεκριμένο νοσοκομείο ως ασθενής πριν από 28 χρόνια. Και βρήκε μάλιστα στα ντουλάπια του και μια φωτογραφία με τη νεαρή τότε μαία να τον κρατά αγκαλιά!

«Η συνάντησή μου με τη Vilma ήταν μια σουρεαλιστική εμπειρία», σχολίασε αυτός, «δεν περίμενα ποτέ να γνωρίσω έναν άνθρωπο που με φρόντιζε όσο ήμουν μωρό».

Όσο για τη μητέρα δύο παιδιών Vilma, παραείναι χαρούμενη λέει να βλέπει πρόωρα μωράκια να τα καταφέρνουν στη ζωή…