Η Σάρα Μικ και ο Τζος Χολ από το Χάουντεν του Σκάνθορπ της Βρετανίας πήγαιναν στο μαιευτήριο προκειμένου η κοπέλα να φέρει στον κόσμο το παιδί τους. Στο δρόμο όμως το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια στάση σε γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων καθώς η εγκυμονούσα πεινούσε και ήθελε να φάει κάτι.

Πριν προλάβουν να παραγγείλουν όμως, η κοπέλα διαπίστωσε ότι ο τοκετός είχε αρχίσει!

«Σταματήσαμε γιατί η Σάρα είπε ότι πεινούσε πολύ, αλλά μετά είπε πως έπρεπε να πάει στην τουαλέτα. Την ρώτησαν αν μπορούσε να περιμένει, αλλά δεν μπορούσε», περιγράφει ο σύζυγος.

Για καλή τους τύχη στο αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά τους επέβαινε μια μαία η οποία έσπευσε να βοηθήσει την κατάσταση, μαζί με τη μητέρα του Τζος που συνόδευε το ζευγάρι.

«Έβαλαν τη Σάρα στο πάτωμα και είπαν πως μπορούσες να δεις το κεφάλι του μωρού», περιγράφει ο 21χρονος άνδρας. «Η μαία και η μητέρα μου βοήθησαν στη γέννηση του μωρού και από το ασθενοφόρο μου έδιναν συμβουλές».

Το βρέφος, ένα αγοράκι 3,2 κιλών, γεννήθηκε με τον ομφάλιο λώρο τυλιγμένο γύρω του αλλά η μαία κατάφερε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

«Όλα πήγαν καλά απλά έπρεπε να περιμένουμε το πλήρωμα του ασθενοφόρου οπότε έπρεπε να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο, κάτι που έκανε η μητέρα μου», ανέφερε ο νεαρός πατέρας.

Η λεχώνα ηλικίας 21 ετών και το νεογέννητο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στο Σκάνθορπ όπου νοσηλεύονται. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους.