Έλυσε έξι κύβους του Ρούμπικ κάτω από το νερό χωρίς να πάρει ανάσα

Ένα πρωτότυπο ρεκόρ από 18χρονο Γεωργιανό


ΚΟΣΜΟΣ
21:40
17/08/2018
Έλυσε έξι κύβους του Ρούμπικ κάτω από το νερό χωρίς να πάρει ανάσα
1
loading

Ένας 18χρονος Γεωργιανός κατάφερε σήμερα να λύσει έξι κύβους του Ρούμπικ μέσα στο νερό χωρίς να πάρει ανάσα, σε μία προσπάθεια να σπάσει το σχετικό ρεκόρ Γκίνες.

Ο Βάκο Μαρτσελασβίλι βυθίστηκε σε μία γυάλινη δεξαμενή γεμάτη με νερό για 1 λεπτό και 44 δευτερόλεπτα, και μέσα σε αυτήν έλυσε τους έξι κύβους, υπό τα βλέμματα του κοινού που είχε συγκεντρωθεί στο υδάτινο πάρκο Gino Paradise της Τιφλίδας.

Ο ίδιος δήλωσε μετά την προσπάθειά του ότι προετοιμαζόταν για τη σημερινή δοκιμασία εδώ και έξι μήνες.

«Προπονήθηκα πολύ σχεδιάζοντας να σπάσω ένα ρεκόρ και να σιγουρέψω την ασφάλειά μου, γιατί ακόμα και ένα μικρό λάθος θα μπορούσε να αποβεί επικίνδυνο και να μου αλλάξει τη ζωή», είπε στο Reuters ο 18χρονος, συνεχίζοντας: «Νομίζω ότι η επίδοσή μου θα παραμείνει ρεκόρ για πολύ καιρό. Ελπίζω να σπάσω πολλά άλλα ρεκόρ».

Έχοντας παρακολουθήσει την προσπάθεια του Μαρτσελασβίλι, η γεωργιανή Ομοσπονδία Ρεκόρ του παρέδωσε ένα δίπλωμα επιβεβαιώνοντας το επίτευγμά του, και τώρα μένει να σταλούν τα αποδεικτικά στοιχεία στα κεντρικά των βραβείων Γκίνες για την επιβεβαίωση του ρεκόρ.

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο ρεκόρ το είχε ο Αμερικανός Άντονι Μπρουκς, που τον Αύγουστο του 2014 έλυσε πέντε κύβους του Ρούμπικ κάτω από το νερό.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Κάντε μου τη χάρη

    Η βλακώδης πληροφορία της χρονιάς. Ούτε καν την ημέρας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει