Έχει Oktoberfest και γερμανικά λουκάνικα αλλά δεν βρίσκεται στη Γερμανία. Το «γερμανικό» χωριό της Νότιας Κορέας είναι η πατρίδα για πολλούς Κορεάτες που πέρασαν χρόνια ως μετανάστες εργάτες στη Γερμανία. Σήμερα, χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται τον ιδιόμορφο οικισμό – προς μεγάλη ενόχληση ορισμένων κατοίκων.

Το χωριό έχει σήμερα 35 σπίτια και αυτό που ενώνει τους κατοίκους είναι οι παρόμοιες ιστορίες ζωής και οι λόγοι που επέστρεψαν στη Νότια Κορέα: Μια όμορφη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, καλύτερη ποιότητα αέρα, ένα ήπιο κλίμα και η αναζήτηση για τις ρίζες τους.

Και βέβαια τα προβλήματα και οι τσακωμοί μεταξύ των γειτόνων δε λείπουν και από αυτή τη συνοικία και αφορούν κυρίως την καθαριότητα και την τάξη.

Όσο για τη φήμη του χωριού, αυτή έχει φτάσει και εκτός συνόρων. Η ζωή των κατοίκων έγινε σενάριο για ντοκιμαντέρ το οποίο έκανε πρεμιέρα το 2009 στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Βερολίνου.

Αυτό βέβαια έχει και αρνητικές συνέπειες για τους κατοίκους , καθώς, χιλιάδες επισκέπτες συρρέουν στο χωριό για να δουν από κοντά περί τίνος πρόκειται. Η περιέργεια τους μάλιστα είναι τόσο έντονη, που κάποιες φορές απρόσκλητοι τουρίστες εμφανίζονται από το πουθενά στις αυλές των κατοίκων, στις βεράντες τους, ακόμη και τα σαλόνια τους.

Ορισμένοι το απολαμβάνουν, άλλοι όμως όχι και τόσο.