Προς το τέλος του φαίνεται πως οδεύει το θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 23 Ιουνίου με τα 12 εγκλωβισμένα παιδιά και τον προπονητή τους στην Ταϊλάνδη.

Το δέκατο παιδί εθεάθη να μεταφέρεται με φορείο από το πλημμυρισμένο σπήλαιο στη βόρεια Ταϊλάνδη, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα.

Τα συνεργεία έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν την επιδείνωση του καιρού που εκτιμάται ότι θα πλημμυρίσει και πάλι το σπήλαιο.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, το ένατο παιδί εθεάθη να μεταφέρεται με φορείο έξω από το σπήλαιο, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο Reuters.

Τα πρώτα οκτώ παιδιά, που βγήκαν με ασφάλεια από τη σπηλιά, είναι σε καλή κατάσταση και κάποια ζήτησαν και σοκολατένιο ψωμί για πρωινό.

«Αυτή τη στιγμή δεν μας ανησυχεί κάτι, είναι όλοι ασφαλείς» δήλωσε ο υπουργός Υγείας της Ταϊλάνδης. «Τα αγόρια είναι ποδοσφαιριστές, είναι δυνατά κι έχουν γερό ανοσοποιητικό».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.