Έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι από την ημέρα που ο Κρις Κορνέλ, τραγουδιστής των Soundgarden και των Audioslave, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει το BBC, η κόρη του επέλεξε να του αποτίσει φόρο τιμής με έναν ιδιαιτέρως συγκινητικό τρόπο την Ημέρα του Πατέρα, αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα ντουέτο που είχαν ηχογραφήσει οι δυο τους.

Η 13χρονη Τόνι Κορνέλ μοιράστηκε στα social media την ηχογράφηση του γνωστού τραγουδιού Nothing Compares 2 U, που πρώτη είχε τραγουδήσει η Sinead ‘O Connor, λέγοντας ότι η αγάπη του πατέρα της της λείπει «κάθε μέρα».

Ο Κρις Κορνέλ βρέθηκε νεκρός μετά από συναυλία στο Ντητρόιτ την περασμένη χρονιά. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα ο γνωστός ροκ τραγουδιστής κρεμάστηκεε.

«Ήσουν ο καλύτερος πατέρας που κάποιος μπορούσε να ζητήσει», έγραψε η Τόνι.

Δίπλα σε μια φωτογραφία που απεικονίζει τον πατέρα της να την έχει αγκαλιά όταν ήταν μωρό, η κόρη του έγραψε: «Μπαμπά, σε αγαπάω και μου λείπεις τόσο πολύ. Η σχέση μας ήταν τόσο ιδιαίτερη και ήσουν πάντα δίπλα μου. Μου έδινες κουράγιο όταν δεν είχα. Με πίστευες όταν δεν πίστευα στον εαυτό μου. Κάθε μέρα μου λείπει η αγάπη σου. Η ηχογράφηση αυτού του τραγουδιού ήταν μια ιδιαίτερη και εκπληκτική εμπειρία που εύχομαι να μπορούσα να επαναλάβω ακόμη 100 φορές – και ξέρω ότι και εσύ θα ήθελες το ίδιο.

Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα μπαμπάκα, τίποτα δεν συγκρίνεται μαζί σου. Τόνι».

CORNELL

Ο Κρις Κορνέλ, εξέχουσα φωνή του μουσικού κινήματος grunge τη δεκαετία του ’90, ήταν περισσότερο διάσημος ως τραγουδιστής της μπάντας του Σιάτλ Soundgarden, που σχηματίστηκε το 1984 και ηχογράφησε έξι δίσκους.

Στη συνέχεια εντάχθηκε στο συγκρότημα Audioslave και τη μεγαλύτερή του επιτυχία τη γνώρισε το 2006 με το τραγούδι You Know My Name, βασικό μουσικό θέμα της ταινίας του Τζέιμς Μποντ Casino Royale.