Το αυτόνομο σπίτι που σου επιτρέπει να ζεις όπου θέλεις!

Χωρίς συμβόλαια, χωρίς υποχρεώσεις, χωρίς δεσμεύσεις


ΚΟΣΜΟΣ
8:17
11/06/2018
Το αυτόνομο σπίτι που σου επιτρέπει να ζεις όπου θέλεις!
loading

Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει σπίτι του όποιο μέρος αγαπά η καρδιά του; Να γυρνά τον κόσμο και όπου επιλέξει, να στρατοπεδεύει για λίγο και μετά φτου κι απ’ την αρχή;

Αυτό ακριβώς κάνει το Space της iOhouse, το στήνεις όπου αγαπάς και μετά το ξεστήνεις σαν να μην έγινε τίποτα, ζώντας ωστόσο σε ένα πραγματικά υπέροχο εσωτερικό.

Πλήρως αυτόνομο, είναι μια μοντέρνα λύση διαβίωσης που δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα σε παροχές. Ό,τι χρειαστείς από εξοπλισμό, νερό, ρεύμα, θέρμανση, ακόμα και wi-fi, τα έχει ενσωματωμένα, για να μη δίνεις ακριβώς λογαριασμό για τίποτα!

d9e58pv0

Και μέσω μιας «έξυπνης» εφαρμογής ελέγχεις πλήρως τη λειτουργία του εύκολα και αποτελεσματικά από το κινητό ή το tablet σου.

u0lnvmpa

Την ίδια ώρα, πρόκειται για ένα θαύμα τεχνολογίας και σχεδιασμού, καθώς προορίζεται για ανθρώπους που λατρεύουν μεν τη φύση, εκτιμούν δε την καλαισθησία και το design. Και καθώς είναι πρακτικά αυτοσυντηρούμενο, το στήνεις δίπλα σε λίμνες και ποτάμια, μέσα στο δάσος, ακόμα και σε πλαγιές.

y1mily6g

Κι έτσι ζεις σε λιβάδια και βουνά, δάση και λίμνες χωρίς περιορισμούς, καθώς στήνεται και ξεστήνεται εύκολα παρέχοντας το είδος της ευελιξίας που απαιτεί ακριβώς η ανεξάρτητη ζωή και ο ζαμανφουτισμός.

7ih8iwox

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις πώς να απολαμβάνεις όλες τις σύγχρονες ανέσεις της τεχνολογίας μέσα στην παρθένα φύση, και με το μικρότερο μάλιστα δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, δες περισσότερα στην ιστοσελίδα της iOhouse

svk30y9p

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει