H Debra Demetriou από το Μπέντον της Αγγλίας βρήκε μια φωτογραφία της στο smartphone που δεν μπορούσε να έχει τραβήξει η ίδια.

Είναι μισοκοιμισμένη στο κρεβάτι, λέει όμως πως ήταν στο σπίτι μόνη και έρημη. Την εικόνα ανακάλυψε μάλιστα τυχαία την επομένη, κοιτώντας τις φωτογραφίες που είχε στο κινητό της και βρίσκοντας μία ανατριχιαστική από τη χθεσινή νύχτα!

«Δεν υπήρχε κανείς άλλος στο σπίτι εκείνη τη στιγμή, φρίκαρα εντελώς», είπε η μητέρα στην ιστοσελίδα Chronicle Live, καθώς ο μεγάλος της γιος είχε φύγει πριν από 45 λεπτά και ο μικρός ήταν με τον πατέρα του.

mnc0wcv4

Το σπίτι ήταν ακόμα κλειδωμένο από τη χθεσινή νύχτα και δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης. «Ξέρω πως δεν πρέπει, αλλά το τηλέφωνό μου ήταν κάτω από το μαξιλάρι μου όταν αποκοιμήθηκα. Ήταν ακόμα εκεί το επόμενο πρωινό. Και τα μάτια μου είναι μισάνοιχτα, αν υπήρχε κάποιος άλλο στο δωμάτιο, είμαι σίγουρη πως θα τον είχα δει».

Το περίεργο γεγονός έφερε στην ιστορία μας και τον γνωστό στην Αγγλία ερευνητή του παραφυσικού Sammy Rawlinson, οποίος αφού εξέτασε τη φωτογραφία αποφάνθηκε πως ήταν «τρομακτική»: «τα πνεύματα κάνουν πράγματα για να τραβήξουν την προσοχή μας», διαπίστωσε το μέντιουμ.