Μία γιαγιά με την εγγονή της επισκέφθηκαν τη λίμνη του Λοχ Νες και έκαναν την καθιερωμένη βόλτα όλων των επισκεπτών μήπως και καταφέρουν να επιβεβαιώσουν την ύπαρξη της μυθικής Νέσι, του τέρατος του Λοχ Νες.

Ο συγκεκριμένος μύθος ζει για πάνω από 1.400 χρόνια και είναι πάρα πολύ πιθανό να συνεχίσει για πολλά ακόμα όσο οι άνθρωποι συνεχίζουν να ψάχνουν ίχνη της ύπαρξής του.

H Λάρια Ανάντ έκανε βόλτα με τη γιαγιά της, Μαρί, όταν ξαφνικά παρατήρησαν μία περίεργη κίνηση και αντανάκλαση, την οποία κατέγραψαν σε βίντεο.

Όπως μετέδωσε η Metro, την ώρα που κάθονταν στα βράχια και μιλούσαν είδαν αυτή την περίεργη κίνηση. Αμέσως έβγαλαν τα κινητά τους και τράβηξαν κάποιες φωτογραφίες. Η 8χρονη μάλιστα κατάφερε να τραβήξει και ένα βίντεο με το όλο περιστατικό, το οποίο πλέον αναλύουν οι «ειδικοί» του συγκεκριμένου θρύλου.

«Ήταν πολύ περίεργο, πραγματικά περίεργο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω πώς κάτι τόσο μακρύ βρέθηκε εκεί και τι θα μπορούσε να ήταν αυτό. Οπότε θεωρώ ότι μάλλον είδαμε το τέρας του Λοχ Νες», σχολίασε η 62χρονη δασκάλα από το Ινβερνές.