Εικασίες και σενάρια προκαλεί η εικόνα του μυστηριώδους πλάσματος, απροσδιόριστου είδους, που καταγράφηκε να περπατά στους δρόμους της πόλης Σάντα Φε, στην Αργεντινή.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ ξένων μέσων ενημέρωσης, το παράξενο πλάσμα, που περιγράφεται ως μισός άνθρωπος και μισό ζώο, κατασπάραξε δύο σκυλιά, έναν γερμανικό ποιμενικό κι ένα πίτμπουλ.

Ορισμένοι ντόπιοι το παρομοίασαν με καμήλα, λόγω του ψηλού λαιμού και του μικρού κεφαλιού του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, έχει ύψος πάνω από δύο μέτρα.

k9okaha1

Το βίντεο με την εικόνα του ανέβηκε στο κανάλι UFOmania στο YouTube και έχει σχεδόν 1,7 εκατ. προβολές.

«Είδα κάτι τέτοιο το 2005, διέσχιζε μία γέφυρα και το συναντήσαμε» γράφει ένας σχολιαστής. «Τρελάθηκα γιατί μας κοίταξε, γύρισε κι άρχισε να κινείται όπως θα έκανε ένα καγκουρό, πηδώντας από έναν τοίχο».

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, δεκάδες σχόλια κάτω από το βίντεο που έχει αναρτηθεί στo youtube αμφισβητούν τη γνησιότητα της εικόνας που διέρρευσε. Συγκεκριμένα, ορισμένοι από τους χρήστες, αστειευόμενοι, κάνουν λόγο για «τον λυκάνθρωπο από την ταινία Χάρι Πότερ», άλλοι γράφουν ξεκάθαρα «ψέμα» και άλλοι για «εξωγήινο σκύλο από το μέλλον»!