Η αλήθεια είναι πως δεν είναι σωστό να κοροϊδεύει κανείς έναν άνθρωπο που έχει περάσει ώρες στην καρέκλα του οδοντιάτρου και έχει υπομείνει την αφαίρεση φρονιμίτη.

Αλλά είναι επίσης αλήθεια πως η επήρεια της νάρκωσης έχει μερικές φορές πολύ αστεία αποτελέσματα. Όπως στο παράδειγμα του κοριτσιού από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ στο βίντεο που ακολουθεί, το οποίο μέσα στο παραλήρημά του πιστεύει πως είναι μάγος και ζει στο Hogwarts!

Το βίντεο διαρκεί τρία λεπτά και υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η μητέρα της κοπέλας που τη μαγνητοσκοπεί μετά την επίσκεψη στον οδοντίατρο.

«Πηγαίνω στο Chapel Hill, το ήξερες αυτό;», λέει το κορίτσι στη μητέρα του, αναφερόμενη στο πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας.

«Ποιος σου το είπε αυτό;» τη ρωτά η μητέρα της και το κορίτσι, που φορά μπλούζα από το πανεπιστήμιο αυτό λέει πως η νοσοκόμα κατάλαβε λάθος πως είναι φοιτήτρια εκεί.

«Νόμιζε πως πηγαίνω στο κολέγιο αλλά δεν ζούμε καν στην Αμερική! Δεν θυμάμαι πού μένουμε!», λέει μέσα σε λυγμούς. Κοντοστέκεται για μερικές στιγμές, το σκέφτεται και μετά κεραυνοβολείται! Λέει πως ζει στο Hogwarts – το σχολείο του Harry Potter στα βιβλία της J. K. Rowling και πως είναι μάγος!

Με πολύ χιούμορ το κορίτσι ανέβασε το ίδιο το βίντεο στο YouTube γράφοντας «Εγώ μετά την αφαίρεση φρονιμίτη».

Δείτε το βίντεο