Ελεύθερη να μιλήσει για την περιπέτειά της με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ είναι πλέον η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, σύμφωνα με τη μάνατζέρ της.

Όπως μεταδίδει το BBC, η Τζίνα Ροντρίγκες δήλωσε ότι η Ντάνιελς δεν δεσμεύεται πλέον από συμβόλαιο εχεμύθειας, εφόσον ο δικηγόρος του Τραμπ παραδέχθηκε πως της είχε καταβάλει 130.000 δολάρια το 2016.

Ο δικηγόρος Μάικλ Κόεν αποκάλυψε πως είχε πληρώσει από την τσέπη του την Ντάνιελς και πως ποτέ δεν πήρε πίσω τα χρήματα αυτά από τον Τραμπ ή το ταμείο της προεκλογικής εκστρατείας του. Αυτή η αναγνώριση, κατά τη Ροντρίγκες, επιτρέπει στην πελάτισσά της να μιλήσει ελεύθερα, καθώς πριν από αυτή, ο Κόεν έλεγε πως ο Τραμπ διαψεύδει κάθε τέτοια αναφορά.

«Όλα ακυρώθηκαν πλέον και η Στόρμι θα πει την ιστορία της» δήλωσε η Ροντρίγκες στο AP.

Η Ντάνιελς είχε προωτοαναφέρει τη «σχέση» της με τον Τραμπ σε συνέντευξη του 2011. Όπως είχε τότε πει στο περιοδικό InTouch, η σεξουαλική της σχέση με τον Τραμπ είχε αρχίσει το 2006, λίγο αφότου η Μελάνια γέννησε τον γιο τους Μπάρον.

Τον Ιανουάριο το θέμα ξαναήρθε στο προσκήνιο, όταν η Wall Street Journal ανέφερε σε δημοσίευμά της πως η Ντάνιελς είχε πληρωθεί, υπογράφοντας συμβόλαιο εχεμύθειας, ενόψει των εκλογών του 2016, για να μην μιλήσει για την καταγγελλόμενη σχέση.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, η πρώην πορνοστάρ βρίσκεται σε συζητήσεις με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης για μια τηλεοπτική εμφάνιση στην οποία θα μιλήσει για τη σχέση της με τον Τραμπ,

Στις 30 Ιανουαρίου, πάντως, η εκπρόσωπος της Ντάνιελς είχε εκδώσει ανακοίνωση εξ ονόματός της αρνούμενη πως είχε σχέση με τον Αμερικανό πρόεδρο. Πολλοί όμως παρατήρησαν πως η υπογραφή που έφερε το έγγραφο δεν έμοιαζε με την υπογραφή της πορνοστάρ σε προηγούμενη ανακοίνωσή της.