Γιατρός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου γρονθοκοπεί επανειλημμένως έναν κούρδο διαδηλωτή, ο οποίος είναι καθηλωμένος στο έδαφος.

Εκατοντάδες Κούρδοι της Βρετανίας κατέκλυσαν τους δρόμους του ανατολικού Λονδίνου για να διαμαρτυρηθούν κατά της Τουρκίας και της πρόσφατης στρατιωτικής επέμβασής της στην πόλη Αφρίν της Συρίας.

Μόνο που αυτός ο αστυνομικός, με το πράσινο σήμα του γιατρού στο πέτο, εξάντλησε την οργή του κατά των διαδηλωτών, αφού ο συγκεκριμένος Κούρδος δεν φαίνεται να προβάλει καμία αντίσταση.

fgh

Τέτοια ήταν μάλιστα η μήνη της κοινής γνώμης που η Μητροπολιτική Αστυνομία υποσχέθηκε να ερευνήσει την υπόθεση. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι απέγινε ο διαδηλωτής ούτε τι προηγήθηκε της αναίτιας όπως φαίνεται επίθεσης, καθώς το βίντεο ξεκινά από τον ξυλοδαρμό.

Το υλικό ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ένα κουρδικό μέσο, αναγκάζοντας τον εκπρόσωπο Τύπου της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου να σχολιάσει: «Γνωρίζουμε για ένα βίντεο που ανέβηκε στα κοινωνικά μέσα. Εργαζόμαστε για να καθορίσουμε τις συνθήκες του περιστατικού. Έχουν ενημερωθεί όλοι οι αρμόδιοι»…