Μια από αυτές τις ιστορίες που προκαλούν οργή με την αναλγησία που έχει επικρατήσει έλαβε χώρα στην Αγγλία, καθώς η Kerry Berry δεν ήξερε από πού της έρχονταν όλα αυτά.

Στη 32χρονη γυναίκα είχαν σπάσει τα νερά, κι έτσι έτρεξε να πάρει το αμάξι της από κωμόπολη του Γκλόστερσαϊρ για να πάει εσπευσμένα στο νοσοκομείο και να γεννήσει.

Μόνο που το λευκό Ford Fiesta είχε κάνει φτερά, κι εκείνη ήταν τώρα πανικόβλητη, καθώς η στιγμή ήταν αποφασιστική. Βρήκαν τελικά τρόπο με τον σύντροφό της να πάνε γρήγορα στο νοσοκομείο, όταν και ξεκίνησε ο πραγματικός Γολγοθάς της.

Στις τρεις μέρες που πέρασε στο μαιευτήριο, η ασφαλιστική της επέμενε πως ο ενδεδειγμένος τρόπος ήταν να βγει να ψάξει το αμάξι της και μετά να μπει να γεννήσει! Γέννησε πάντως ένα υγιέστατο κοριτσάκι, κι έτσι η περιπέτειά της έχει αποκτήσει πια άλλη προοπτική.

shutterstock777877975

Η Berry δήλωσε στην αστυνομία την εξαφάνιση του οχήματός της στις 17 Ιανουαρίου, από το κινητό της την ώρα που πήγαινε στο νοσοκομείο, και ενημέρωσε την ασφαλιστική της τρεις μέρες αργότερα, όταν βγήκε από το μαιευτήριο.

«Όταν τηλεφώνησα στην ασφαλιστική, εξοργίστηκα όταν άκουσα να μου υποδεικνύουν ότι έπρεπε να είμαι έξω και να ψάχνω το αμάξι μου, απευθυνόμενη στα κοινωνικά μέσα για βοήθεια και χτυπώντας τις πόρτες των γειτόνων μου την ώρα που γεννούσα»! Της είπαν μάλιστα ότι επειδή άργησε «υπόπτως πολύ» να δηλώσει την κλοπή, η εταιρία χρειάζεται τώρα πολλές περισσότερες βδομάδες για να διαλευκάνει την υπόθεση και να διευθετήσει το ζήτημα!

Και μετά την έκαναν μπαλάκι από τη μια υπηρεσία στην άλλη, όπως δηλώνει, αν και η ασφαλιστική αρνείται πως της είπε να βγει και να ψάξει το αμάξι της: «Οι πελάτες μας δεν ενθαρρύνονται να ψάχνουν μόνοι τους τα κλεμμένα οχήματά τους», είπε ο εκπρόσωπός της M&S Bank…