Σε ένα στενό δρομάκι του επιχειρηματικού κέντρου στο Κατμαντού βρίσκεται το… «Γλυκό Μυστικό». Όχι, δεν πρόκειται για ζαχαροπλαστείο, αλλά για ένα sex shop που έρχεται να ανάψει φωτιές στο συντηρητικό Νεπάλ.

Πριν από δύο χρόνια οι Manjeet Poudel και Praveen Dhakal άνοιξαν το πρώτο μαγαζί με ερωτικά βοηθήματα και δεν πίστευαν στα μάτια τους από την… κοσμοσυρροή! Αυτή ήταν και η αιτία που επέκτειναν την επιχείρησή τους και σε άλλες δύο πόλεις του Κατμαντού και σύντομα στη λίστα θα προστεθούν δύο ακόμα πόλεις.

Καθημερινά το sex shop κάνει πωλήσεις που ξεπερνούν τα 5.000 δολάρια, με τους κατοίκους να επιλέγουν ανάμεσα σε προφυλακτικά με διάφορες γεύσεις και πλαστικές κούκλες, τα περισσότερα από την Κίνα.

Οι πελάτες του πρέπει να ψάξουν πολύ για να εντοπίσουν το κατάστημα, στο οποίο υπάρχει μια σκάλα με χαμηλό φωτισμό πριν μπει κανείς στο κατάστημα όπου κυριαρχεί το ροζ χρώμα!

Το 10% από τους 100 πελάτες που πάνε καθημερινά στο «Γλυκό μυστικό» είναι γυναίκες. Για όσους, βέβαια, δεν νιώθουν άνετα υπάρχει και το διαδίκτυο για online αγορές!