Ετοίμαζαν βίντεο με φάρσες και διάφορα κολπάκια και τα ανέβαζαν σε ένα κανάλι του YouTube με στόχο να γίνουν γνωστοί ανάμεσα στους χρήστες του διαδικτύου παγκοσμίως. Μόνο που η τελευταία τους απόπειρα όχι μόνο δεν έγινε viral αλλά κατέληξε σε τραγωδία.

Μια φαρσέρ του YouTube από τη Μινεσότα των ΗΠΑ ομολόγησε ενώπιον του δικαστηρίου ότι πυροβόλησε τον σύντροφό της την ώρα που μαγνητοσκοπούσαν ένα κόλπο που ήλπιζαν ότι θα γίνει viral.

pogjrepogj1

Η 20χρονη Monalisa Perez δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε από μικρή απόσταση, βάζοντας ως στόχο ένα βιβλίο που κρατούσε ο Pedro Ruiz III, στις 26 Ιουνίου. Είπε ακόμη πως ήλπιζε ότι η σφαίρα θα έμενε μέσα στο βιβλίο. Όμως, εκείνη καρφώθηκε στο στήθος του 22χρονου Ruiz.

Η Perez δήλωσε ένοχη την περασμένη Παρασκευή ενώπιον του δικαστηρίου, σύμφωνα με το BBC.

Προηγούμενα βίντεό τους περιλάμβαναν τον Ruiz να πέφτει από ένα δέντρο ή να βουτά σε μια πισίνα από την ταράτσα ενός σπιτιού. Σε ένα tweet που είχε γράφει λίγες ώρες πριν από το μοιραίο περιστατικό, η Perez ανέφερε πως η ίδια και ο Ruiz «θα τραβήξουν ένα από τα πιο επικίνδυνα βίντεο που έχουν κάνει».

pogjrepogj3

Η Perez είπε αργότερα στους αστυνομικούς ότι ο Ruiz την είχε πείσει να συμμετέχει, δείχνοντάς της άλλα βιβλία τα οποία είχε πυροβολήσει και η σφαίρα είχε καρφωθεί σε αυτά.