Με στόχο την αναγνώριση και σύλληψη του δράστη, οι Αρχές της Βρετανίας, έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από την επίθεση με μαχαίρι εναντίον αθώου νεαρού σε κλαμπ του Μάντσεστερ.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου στην είσοδο ενός νυχτερινού κλαμπ. Μια ομάδα νεαρών προσπάθησε να μπει στο μαγαζί και για άγνωστο λόγο, ένας από αυτούς μαχαιρώνει στο λαιμό τον άτυχο άνδρα, ηλικίας 25 ετών.

Φτάνοντας η αστυνομία στο χώρο, βρήκε τον άντρα να αιμορραγεί και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε. Ο 25χρονος θα παραμείνει νοσηλευόμενος μέχρι η κατάσταση του να σταθεροποιηθεί.

Εξαιτίας της κατάστασης του, η αστυνομία δεν μπορεί ακόμη να μιλήσει μαζί του ώστε να πάριε περισσότερα στοιχειά. Ωστόσο, στην προσπάθεια της να συλλάβει τους δράστες έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα του μαγαζιού, με την παράκληση οποίος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις Αρχές. Όπως σημειώνει ο αστυνομικός Ian Hatfield κρίνοντας από το υλικό που καταγράφηκε, «φαίνεται για έναν αθώο παρευρισκόμενο που βρέθηκε χωρίς λόγο στο στόχο τους».

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται καρέ-καρέ η στιγμή της επίθεσης: